به گزارش ایسنا، ناصر قفلی در بخش گفتوگوی شبکه شاد اظهار کرد: مولد سازی املاک مازاد آموزش و پرورش گامی به سوی تکمیل مدارس نیمه تمام خیری است و در این مسیر به هیچ وجه مدرسه خیرسازی فروخته نخواهد شد.
وی با بیان اینکه ۱۰۰ درصد پول املاک فروخته شده در مولد سازی به همان نهاد برمیگردد، افزود: در واقع هرچه آموزش و پرورش بسازد، ۱۰۰ درصد پولش به خود آموزش و پرورش برمیگردد؛ اینگونه از طریق مولد سازی املاک مازاد، یک مدرسه را واگذار میکنند و ۲۰ مدرسه نیمه کاره را تمام میکنند.
همچنین حمیدرضا خان محمدی، رئیس سازمان نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس نیز اظهار کرد: ملک خیری و وقفی که زمینش را خیر وقف کرده یا ساخته است، جزو طرح مولد سازی اومال قرار نمیگیرد. عواید فروش ملک مازاد وارد چندین مدرسهای میشود که نیمه تمام است تا تمامش کند بدین ترتیب دانشآموزان میتوانند در محیطی امن و با کیفیت درس بخوانند.
مجید پیروزان، مدیرعامل مجمع خیران مدرسه ساز نیز اظهار کرد: این امر از مهمترین اقداماتی است که دولت به آن دست زده و املاک مازاد خود را میفروشد و هزینه آن را در هر استانی خرج مدارس نیمه کاره همان استان میکند.
در بخش دیگر این گفتگو مجتبی ملا احمدی عضو هیئتمدیره جامعه خیرین مدرسهساز نیز اظهار کرد: امیدواریم با موضوع مولد سازی بتوانیم پروژههای نیمه تمام خیرساز را تکمیل کنیم.
به گفته وی، هیچ پروژه خیرسازی قرار نیست در بحث مولد سازی قرار گرفته و فروخته شود.
همچنین عباس شهرکی نیز اظهار کرد: اتفاق خوبی در آموزش و پرورش رخ داده و آن این است که در بحث مولد سازی و فروش املاک مازاد، ۵۰ درصد هزینه جاری و کل این اعتبار به هزینههای تملک و صرف پروژههای نیمه تمام آموزش و پرورش برمیگردد. ریالی از هزینهای که در طرح مولد سازی فروخته میشود، صرف هزینههای جاری نمیشود.
زیبا صالح پور عضو مجمع خیرین مدرسه ساز خوزستان نیز گفت: اولین جنبه مثبت اجرا این طرح آن است که مشکلات پروژههایی که چندین سال است رها شدهاند و عمدتا هم با مشارکت خیران احداثشان شروع شده، حل میشود.
ابوالفضل هندویان خیرمدرسه ساز، نیز اظهار کرد: مدارسی داریم که در کشور ساخته شده اما نیمه تمام و معطل اعتبار است که با مولدسازی این مشکل حل میشود.
انتهای پیام