سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین در این مراسم گفت: این نیروگاه ها می تواند در حوزه ارزآوری مورد توجه باشد و از طرفی سبب صرفه جویی ها در حوزه انرژی باشد.
وی افزود: دولت تولید ۱۵ هزار مگاوات برق از طریق پنل های خورشیدی را طی برنامه ای پنج ساله را در دستور کار قرار داده و شروع خوبی است .در کشورهای همچون فرانسه و برخی کشورهای اروپایی از حدود ۳۰ درصد ظرفیت نیروگاه های خورشیدی استفاده می شود.
سلیمانی اظهارکرد: سالانه باید تلاش شود که حداقل سه هزار مگاوات برق در کشور از طریق پنل های خورشیدی تولید شود و در صورتی که در همه استانها اطلاع رسانی شود و اقدام کنند این مهم دست یافتنی است و می تواند ناترازی برق را در کشور حل کند و به یک کشور صادرکننده برق در غرب آسیا تبدیل شویم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: از مزیت ها و ظرفیت های اجرای این طرحها، تولید برق، جلوگیری از آلودگی ها زیست محیطی، رعایت پدافند غیرعامل، صادرات انرژی، راه اندازی خطوط تولید، کمک به ناترازی برق، اشتغال و افزایش درآمد خانوارهاست.
سلیمانی تصریح کرد: چاههای کشاورزی، واحدهای صنعتی و منازل مسکونی می توانند از این طرح و از برق تولید شده این پنل ها استفاده کرده و مازاد بر مصرف خود را به شرکت برق بفروشند.
وی بیان کرد: تاکنون بسیج سازندگی بیش از ۲۰۰۰ نیروگاه برق خورشیدی پنج کیلوواتی در سطح کشور اجرا کرده است و حتی برخی روستاها در کشور کل برق مصرفی و مورد نیاز خود را از این طریق تامین می کنند.
به گزارش ایسنا، «محمد مرادی»، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نیروگاه خورشیدی در حوزه پاکیزگی، به صرفه بودن و همچنین ارزان بودن مورد توجه قرار گرفته است، گفت: امروز شاهد بهره برداری از ۷۱ نیروگاه خورشیدی هستیم. علاوه بر آن این نیروگاه ها در حوزه پمپ بنزین ها و دستگاه های خدمات رسان نیز مورد توجه است.
انتهای پیام