همایون عمودیزاده در گفتوگو با ایسنا در خصوص خدماتی که به کودکان کار ارائه میدهد، افزود: دبیرخانه کودکان کار در بهزیستی لرستان است و سایر دستگاههای اجرایی استان باید همکاری لازم را داشته باشند اما متاسفانه تنها دستگاه فعال این دبیرخانه بهزیستی است.
وی اضافه کرد: مصداق بارز عدم همکاری دستگاههای مذکور برگزاری پنج کارگروه است که متاسفانه بسیاری از متولیان که باید پای کار باشند در این جلسات شرکت نکردند.
مدیرکل بهزیستی لرستان بیان کرد: هماکنون دو مرکز حمایتی در شهرستان خرمآباد فعالیت دارند که خدمات آموزشی حمایتی به کودکان کار ارائه میدهند.
وی یادآور شد: از مجموع ۶۵۰ کودک کار شناسایی شده تا پایان سال ۱۴۰۰، هماکنون تعداد آنها به ۴۹۴ نفر رسیده است.
این مسئول بیان کرد: در حال حاضر ۲۹۰ کودک کار در استان داریم که واجد شرایط دریافت مستمری بوده و علاوه بر آن از خدماتی همچون توانمندسازی خانواده و غربالگری بیماریهای واگیر بهرهمند هستند.
عمودی زاده گفت: چنانچه این کودکان تحت پوشش نهادهای حمایتی باشند بر اساس بعد خانوادگی مستمری دریافت میکنند.
مدیرکل بهزیستی لرستان گفت: تعدادی از کودکان کار از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ماهیانه ۳۵۰ هزار تومان مستمری دریافت میکنند.
وی تصریح کرد: همچنین این کودکان آموزشهای فنی حرفهای را در راستای مهارت آموزی فرا میگیرند.
این مسئول گفت: در مناطق حاشیهای لرستان نیز هشت پایگاه، تقویت و راهاندازی شدند تا با توجه به ظرفیتهای مردمی در این مناطق، خدمات به افراد آسیب زده و در معرض آسیب ارائه شود.
انتهای پیام