هادی نظری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از اسفندماه سال ۱۴۰۱ تا کنون، تعداد ۸ رویداد تخصصی و موضوعمحور با هدف به تصویرکشیدن ظرفیتهای پنهان تخت فولاد و با نامهای «زنان مشهور در تخت فولاد»، «شهدا و موثرین تخت فولاد»، «طاق بهشت»، «آب و آیین»، «مشاهیر دوستدار اصفهان»، «شهدای پنج رمضان»، «جانم سلام»، «تخت فولاد در آینه محرم» برگزارشده که مورداستقبال شرکتکنندگان و شهروندان قرار گرفته است.
او مجموعه تاریخی فرهنگی مذهبی تخت فولاد را دارای ظرفیتهای فراوان گردشگری دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه روز هنر خوشنویسی قرار داریم، گنجواره نهم بر محور هنر و خوشنویسی قرار گرفت.
مسئول فرهنگی و گردشگری مجموعه تاریخی فرهنگی مذهبی تخت فولاد گفت: در نهمین گنجواره تخصصی که ادامۀ سلسله رویدادهای «گنجواره؛ نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد» است به خط میرعماد حسنی در تکیه میرفندرکسی، خط درویش عبدالمجید طالقانی از شکستهنویسان بزرگ ایران و جهان، یادگاری و کنج نویسی تکیه خاتون آبادی، کتیبههای تکیه کازرونی، کتیبه سردر ورودی مسجد رکن الملک، نمایشگاه معرفی خوشنویسان مدفون در تخت فولاد و همچنین به نمایش برخی آثار خوشنویسی فاخر و ارزشمند در تخت فولاد پرداخته خواهدشد.
نظری با اشاره به هدف از این گنجوارهها که بهصورت رویدادهای گردشگری برگزار میشود، افزود: شناساندن ظرفیتها و جذابیتهای تخت فولاد در موضوعهای مختلف، هدف مهم رویدادهای «گنجواره؛ نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد» است که با انتخاب یک موضوع در هر گنجواره، بخشهایی از تخت فولاد بازدید و مطالعه میشود.
او اضافه کرد: نهمین گنجواره نادیدهها و ناگفتههای تخت فولاد با موضوع «هنر خوشنوسی» در تاریخ ۱۹ مهرماه برگزار خواهد شد و نقطه آغاز این تور ساعت ۱۵:۰۰ در تکیه واله است. همچنین علاقهمندان برای ثبتنام و شرکت در این تور تخصصی میتوانند با شماره ۰۹۰۲۸۰۱۱۳۵۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام