خلیل احمد سلامی در گفت وگو با ایسنا گفت: برای بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد مردم و کاهش فاصله طبقاتی در جامعه بهترین راه آن حمایت از شرکتهای تعاونی و به ویژه تعاونیهای روستایی است.
وی افزود: مهم ترین سرمایه در شرکت های تعاونی بحث اعتماد مردم بوده و مردم سرمایه های اصلی هستند که باید در هر شرایطی از آن صیانت شود.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه کرد: در اجرای تفاهمنامه همکاری معاونت امور تعاون وزارت متبوع و استانداری سیستان و بلوچستان و با همکاری قرارگاه جهادی اقتصاد مردمی شهید شوشتری، شرکت تعاونی نخل کاران میرجاوه راه اندازی شد.
سلامی گفت: در مجموع راهاندازی ۱۰ شرکت تعاونی کشت و صنعت شامل دامپروری و کشاورزی در شهرستان میرجاوه هدف گذاری شده است که دو شرکت تعاونی به ثبت رسیده و شش شرکت تعاونی دیگر در مرحله ثبت قرار دارند.
وی اظهار کرد: برنامه ریزی، هدایت و حمایت تعاونیهای تولید در این منطقه، چشم انداز مناسبی برای تولیدات بخش کشاورزی، دامپروری و تامین گوشت مورد نیاز کشور و حتی صادرات به وجود می آورد.
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ادامه داد: با توجه به ظرفیتهایی که در منطقه سیستان و بلوچستان ایجاد شده، میتوان از دانش و توان متخصصان برای تیم سازی وایجاد تعاونیهای روستایی، دانش آموزی و دهیاری به منظور ارائه آموزشهای لازم به کشاورزان و دامپروران منطقه استفاده کرد .
انتهای پیام