به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، علاوه بر لغو پروازهای شرکتهای هواپیمایی به دلیل عملیات طوفان الاقصی، هتلها نیز از افزایش لغو رزروها از سوی توریستها خبر دادند.
دانی لیپمن، مدیر اجرایی شرکت Atlas Hotels اعلام کرد: ما شاهد لغو گسترده رزروهای آتی هستیم. تعداد زیادی از توریستهای موجود در قدس و تل آویو به دنبال پروازهایی برای فرار هستند.
از جمله شرکتهایی که پروازهای خود را به تلآویو لغو کردهاند، شرکت لوفتهانزای آلمان، هواپیمایی امارات، رایان ایر ایرلند، خطوط هوایی اژه یونان، شرکتهای آمریکایی و حتی خطوط هوایی فرانسه هستند. اما مسئولان، پروازهای تجاری در این فرودگاه و فرودگاه رامون در نزدیکی ایلات را متوقف نکردهاند.
رسانههای عبری اعلام کردند که «اسرائیلیها در خارج گرفتار هستند و خطوط هوایی سوئیس، وایز ایر انگلیس، خطوط هوایی ترکیه و خطوط هوایی لهستان صبح شنبه پروازهای خود را لغو کردند. شب نیز شرکتهای دلتا، یونایتد، ایزی جت، ترانسویا، رایان ایر و جورجینایر پروازهای خود را به اراضی اشغالی لغو کردند.»
شانی اوزان، مدیر بخش گروهها در آژانس هواپیمایی جردن تورز گفت: ۳۱ اسرائیلی در فرانکفورت گرفتار هستند چرا که لوفتهانزا پرواز خود را لغو کرده است و تاکنون این شرکت هواپیمایی مسئولیت این اقدام را بر عهده نگرفته است.
به نوشته سما «بعد از درخواستهای صدها اسرائیلی شرکت هواپیمایی اسرائیلی أرکیا اعلام کرد که یک پرواز نجات شبانه را از آتن انجام خواهد داد. شرکت العال رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که هزاران درخواست را از اسرائیلیها دریافت کرده که خواهان بازگشت از خارج هستند و بیشترشان سرباز ذخیره هستند.»
بسیاری نیز میخواهند اراضی اشغالی را ترک کنند که بیشترشان توریست هستند برای همین پروازهای العال پر شده است و این شرکت به دنبال اضافه کردن پروازهای جدید است.
همچنین به دنبال عملیات طوفان الاقصی مراکزی که معمولا روز شنبه باز بودند از جمله سوپر مارکتها، کافهها و داروخانهها بسته شدند.
یکی از مدیران این مراکز اعلام کرد که تمام کارمندان به خاطر نگرانی درباره جان خود نمیتوانند به کارشان ادامه دهند.
بیشتر فروشگاهها و مراکز تجاری نیز به دلیل این عملیات بسته شدهاند.
همچنین به گفته رسانههای عبری برق تعدادی از شهرکهای نزدیک نوار غزه قطع شده و تعدادی از جادههای بین آنها بسته شدهاند.
یکی از شهرک نشینان در عسقلان گفت که برق و اینترنت قطع شده است.
به گفته روزنامه جروزالم پست آتشسوزیهای مهیبی در قدس، عسقلان و نتیفوت به دلیل حملات موشکی رخ داد.
همچنین مدارس مرکز و جنوب اراضی اشغالی تعطیل شدهاند. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تمام مدارس در جنوب نتانیا و شمال و مرکز نقب بسته خواهند بود.
سایت عبری زبان کالکالیست اعلام کرد، بعید نیست که حوادث جنوب اراضی اشغالی به یک درگیری شدید در نوار غزه تبدیل شود که رژیم صهیونیستی تاکنون شاهد آن نبوده است. هزینههای این جنگها به میلیاردها شِکِل میرسد.
بر اساس آمار جنگهای گذشته هزینه یک دوره از درگیری حدود بین ۲۶ تا ۶۵ میلیون دلار در روز است.
هزینههای مستقیم شامل هزینههای ارتش و دستگاههای امنیتی و تجهیزات لجستیکی، پرداخت هزینههای سربازان ذخیره و هزینههای درمان زخمی شدگان، درمان غیرنظامیان یا کسانی که املاکشان آسیب دیده است، میباشد اما هزینههای غیر مستقیم شامل خسارتهایی است که به شرکتهایی وارد شده که فعالیتشان متوقف شده و نیز آسیبهایی که به گردشگری و بخشهای دیگر وارد شده است.
جنگ دوم لبنان در سال ۲۰۰۶ که ۳۴ روز طول کشید، بیشترین هزینه را برای رژیم صهیونیستی داشته است. هزینه این جنگ حدود ۳.۱۲ میلیارد دلار بود.
رسانههای رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در عملیات طوفان الاقصی، ۱۰۰۰ نیروی مبارز فلسطینی به شهرکهای یهودی نشین اطراف غزه حمله بردند و همچنین دست کم ۳۵۰ صهیونیست از زمان آغاز این عملیات به هلاکت رسیده و ۱۴۵۰ صهیونیست دیگر زخمی شدهاند. همچنان درگیریها در ۲۵ پایگاه ادامه دارد.
انتهای پیام