با صدور پیامی به بیستمین اجلاسیه پیرغلامان حسینی صورت گرفت

تقدیر «دادمان» از استاد «جلیل واقع‌طلب»

محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در پیامی به بیستمین اجلاسیه پیرغلامان حسینی از مقام ارجمند استاد واقع‌طلب تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از حوزه هنری، آیین افتتاحیه بیستمین اجلاسیه بین‌المللی پیر غلامان حسینی گیلان با حضور جمعی از پیر غلامان و ستایشگران مطرح کشور در سالن همایش‌های مجتمع زیباکنار انزلی برگزار شد.

تجلیل از پیشکسوتان شعر آئینی از جمله استاد جلیل واقع طلب، معرفی نسل جوان و رویش‌های این حوزه و بازخوانی ظرفیت‌های شعر آئینی بخشی از برنامه‌های این همایش بود.

محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی با صدور پیامی به این اجلاسیه بین‌المللی، تقدیر از مقام ارجمند استاد واقع‌طلب را به فال نیک گرفت و از درگاه پروردگار متعال صحت و عزت روزافزون برای ایشان مسئلت کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«استاد گرامی جناب آقای جلیل واقع‌طلب

شعر، ملکوت کلمات و معراج معانی است؛ خاصه شعر آئینی که موهبتی آسمانی به شاعر متعهد است تا جان عاشقش به شور و حماسه گره بخورد.جنابعالی در این قامت، «باران تشنگی» را سَر دادید و دل‌های روشن را چون کبوتران، سوی دشت بی‌کرانِ کربلا به پرواز درآوردید. بر ماست طبع بلندتان را که همواره در راه سرودن از محبت آل‌الله (علیهم‌السلام) و آرمان‌های انقلاب اسلامی روان شده است بستاییم. حال در بیستمین اجلاسیۀ پیرغلامان حسینی که به نام «ایران حسین‌بن علی» مزیّن شده است؛ تقدیر از مقام ارجمندتان را به فال نیک می‌گیرم و از درگاه پروردگار متعال صحت و عزت روزافزون جنابعالی را خواستارم.»

شاعری بزرگ از خطه گیلان

جلیل واقع‌طلب  متخلص به «نهیب» متولد ١٣٣٠ شهرستان رشت است، فعالیت‌های شعری خود را از دوران جوانی آغاز و از سال ١٣٧٠ به صورت جدی دنبال کرد، در آغاز اشعارش در مطبوعات به چاپ می‌رسید.

واقع طلب صرفا اشعار کلاسیک می‌سراید و تمایل اصلی او به سرودن غزل و در مرتبه بعد مثنوی است وی در سال ١٣٧٠ از کار اداری (اداره ثبت اسناد) بازنشسته شد و بعد از آن با صدا و سیمای مرکز استان گیلان به عنوان نویسنده همکاری کرده و هم چنین مسئولیت دبیری شورای شعر اداره کل ارشاد اسلامی گیلان را بر عهده داشته است.

تأسیس انجمن مستقل شاعران گیل و هیئت هنری پاسداشت عاشورا و دبیری کنگره سراسری اول و دوم غزل معاصر در کارنامه‌ی فعالیت‌های فرهنگی و هنری وی به چشم می‌خورد.

از جلیل واقع طلب تاکنون چند مجموعه شعر به چاپ رسیده است: «باغ آبی» که مجموعه غزلیات اوست. «باران تشنگی» در دو مرحله که منظومه بلند عاشورایی شاعر است. منظومه «یک جرعه شوکران»، «دود آه فرشته‌های خدا» که منظومه شعر دفاع مقدس است و «گنجشک هیچ وقت قناری نمی‌شود».

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402071510151
  • خبرنگار :