رئیس جهاد کشاورزی گیلان عنوان کرد:

تولید سالانه ۴۸۰۰ تن قارچ در گیلان

رئیس جهاد کشاورزی گیلان از فعالیت ۱۴ واحد صنعتی تبدیلی تولید قارچ در گیلان خبر داد و اضافه کرد: ۱۳۰ واحد تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۴۸۰۰ تن محصول قارچ در گیلان فعال است.

صالح محمدی امروز در مراسم روز ملی روستا و عشایر که با محوریت افتتاح واحد بسته‌بندی و فرآوری قارچ در رشت برگزار شد، اظهار کرد: امنیت ملی در گرو امنیت غذایی و تولیدات کشاورزی است.

وی با اشاره به نقش ۵۰ درصدی کشاورزی در حوزه اقتصاد استان، افزود: گیلان جزو ۱۰ استان مهم و اثرگذار در بخش کشاورزی کشور است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر لزوم تقویت زنجیره ارزش در حوزه کشاورزی بیان کرد: تقویت صنایع تبدیلی در راستای ارتقای زنجیره ارزش و اقتصادی سازی محصول مورد تاکید است.

محمدی از فعالیت ۱۴ واحد صنعتی تبدیلی تولید قارچ در گیلان خبر داد و اضافه کرد: ۱۳۰ واحد تولیدی با ظرفیت تولید سالانه ۴۸۰۰ تن محصول قارچ در گیلان فعال است. این میزان محصول در سطحی نزدیک به ۳۰ هزار مترمربع در واحدهای استان تولید می شود.

وی با اشاره به زمان یک‌هفته‌ای تازه‌خوری قارچ افزود: ماندگاری قارچ به فرآوری و تقویت صنایع تبدیلی آن وابسته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان رویکرد فعالیت این واحد را صادرات محور دانست و یادآور شد: شاهد صادرات قارچ به امارات و عراق خواهیم بود.

او با اشاره به اهمیت بسته‌بندی محصول تولیدی قارچ و نقش آن در سلامت افراد خاطرنشان کرد: قارچ در تنظیم فشار خون و کلسترول بسیار مفید بوده و با مصرفش می‌توان پروتئین بدون چربی را در اختیار بدن قرار داد که این مهم برای سلامت و تقویت قوای جسمانی بسیار کمک‌کننده است.

محمدی با تاکید بر لزوم بسترسازی در راستای مهاجرت معکوس به روستاها بیان کرد: فرهنگ ماندگاری در روستا با ایجاد اشتغال پایدار در روستاها تحقق می‌پذیرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۲۲:۳۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402071510126
  • خبرنگار :