معاون درمان وزارت بهداشت خبر داد:

نصب ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از نصب ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور تا پایان امسال خبر داد.

سعید کریمی ۱۵ مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هزینه تجهیزات بیمارستان از ساخت آن بیشتر است و قول دادیم تمام تجهیزات بیمارستان‌های در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی لرستان را از طریق منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین کنیم.

وی با بیان اینکه تعهدی که دولت سیزدهم برای ساخت و تجهیز ۱۵ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی داده در حال انجام است و منابع اعتباری آن دیده شده است، افزود: تا پایان امسال ۷۰۰۰ تخت با تجهیزات کامل تحویل داده خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه همچنین ۸۰۰۰ تخت هم آماده به خدمت داریم که در مواردی با کمبود نیرو برای این تخت‌ها مواجه هستیم، بیان کرد: با جذب ۲۵ هزار نیرو که وزارت بهداشت مجوز استخدام آنها را گرفته و ظرف یکی دو ماه آینده از طریق آزمون جذب خواهند شد این ۸۰۰۰ تخت نیز به مجموع تخت‌های کشور اضافه خواهد شد.

کریمی با بیان اینکه در سفر اول هیات دولت به لرستان تمام منابع برای ساخت و ساز تخصیص داده شده است، اظهار کرد: سرعت پیشرفت پروژه‌ها مبین این است که اعتبارات تخصیص داده شده؛ به عنوان مثال قبلا بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و هم‌اکنون به ۶۰ درصد رسیده است.

وی در ادامه با بیان اینکه از مرکز درمان ناباروری بیمارستان عسلیان خرم‌آباد نیز بازدید شد، افزود: مرکز درمان ناباروری سطح دو در بروجرد راه‌اندازی شده و سطح سه نیز در مرکز استان ایجاد خواهد شد که درحال حاضر ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در دولت سیزدهم بستری برای درمان ناباروری ۹۰ درصد تحت پوشش بیمه است و بیمار تنها ۱۰ درصد هزینه‌ها را پرداخت می‌کند.

کریمی گفت: برای بیماران نشاندار نیز ۹۰ درصد بستری‌ها تحت پوشش بیمه است.

وی با بیان اینکه در دوران کرونا، ایران جزو کشورهایی بود که حتی یک مریض بدون تخت نداشت، افزود: این در حالی بود که در اروپا به دلیل کمبود تخت، بیماران کرونایی در پارک یا خارج از بیمارستان بستری کرده بودند.

وی بیان کرد: به جهت تامین نیرو، تجهیزات و تخت‌های بیمارستانی کارهای بزرگی انجام شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه خوشبختانه سویه جدید کرونا تحت عنوان "پیرولا" در کشور گزارش نشده و تنها شایع‌ترین نوع کرونا در حال حاضر در کشور XBB است که زیرسویه اُمیکرون محسوب می‌شود؛ تا هفته پیش ۳۰ درصد کرونا و ۸ درصد آنفلوآنزا را در کشور شاهد بودیم و در این هفته کرونا کمتر و آنفلوآنزا بیشتر شده است، گفت: موارد فوتی و بستری ناشی از کرونا هر هفته از طریق سایت اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گزارش می‌شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۸:۰۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402071510001
  • خبرنگار : 50177