نقره علی داودی تنها مدال وزنه‌برداری ایران در هانگژو

وزنه‌بردار فوق سنگین ایران توانست مدال نقره بازی‌های آسیایی هانگژو را کسب کند.

به  گزارش ایسنا، در چهاردهمین روز بازی های آسیایی هانگژو، رقابت دسته ۱۰۹+ کیلوگرم وزنه‌برداری مردان  برگزار شد و ایران بالاخره صاحب مدال نقره شد.

علی داودی با رکورد ۱۹۹ یکضرب، ۲۳۴ دوضرب و مجموع ۴۲۶ کیلوگرم بدون این که کار سختی داشته باشد، به مدال نقره رسید و اولین و آخرین مدال وزنه‌برداری ایران را در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ گرفت.

آیت شریفی دیگر نماینده ایران رکورد ۱۹۳ در یک ضرب ثبت کرد و به علت آسیب دیدگی از حرکت دوضرب انصراف داد.

گور میناسیان، وزنه‌بردار ارمنی الاصل بحرین بدون دردسر قهرمان بازی ها شد و توانست رکورد یک‌ضرب، دوضرب و مجموع بازی ها را به نام خود ثبت کند.

در گروه A دسته ۱۰۹+ کیلوگرم، ۹ وزنه‌بردار به رقابت پرداختند.

وزنه برداری ایران تنها با یک مدال نقره به کار خود در بازی های آسیایی هانگژو پایان داد.

پیش از این در بخش مردان، حسین سلطانی در دسته ۸۱ کیلوگرم پنجم شد. امیرحقوقی و مصطفی جوادی در دسته ۹۶ کیلوگرم هشتم و ونهم شدند. در دسته ۱۰۹ کیلوگرم، رضا دهدار اوت کرد و مهدی کرمی پنجم شد.

عملکرد نمایندگان ایران به شرح زیر است:

حرکت یک‌ضرب

آیت شریفی در حرکت اول، وزنه ۱۸۵ کیلوگرم را مهار کرد. در حرکت دوم، پشت وزنه ۱۹۳ کیلوگرم قرار گرفت و آن را انداخت. در حرکت سوم نیز وزنه ۱۹۳ کیلوگرم را نتوانست مهار کند. او در هنگام مهار وزنه ۱۹۳ کیلوگرم در حرکت سوم، وزنه را به شکل خطرناکی انداخت.

علی داودی  در حرکت اول وزنه ۱۹۲ کیلوگرم را بالای سر برد و دو مرتبه وزنه ۲۰۰ کیلوگرم را انداخت.

رکورد یک‌ضرب بازی‌ها ۱۹۹ کیلوگرم بود و گور میناسیان، وزنه‌بردار ارمنی الاصل بحرین با مهار وزنه ۲۱۲ کیلوگرم، رکورد بازی ها را ۱۳ کیلوگرم ارتقا داد و به نام خود ثبت کرد.

داودی ۲۰ کیلوگرم از گورمیناسیان عقب افتاد.

حرکت دوضرب

شریفی به علت مصدومیت از انجام حرکت دوضرب انصراف داد.

علی داودی در حرکت اول، وزنه ۲۳۴ کیلوگرم را مهار کرد و با همین حرکتف مدال خود را قطعی کرد.

داودی در حرکت دوم، پشت وزنه ۲۴۶ کیلوگرم قرار گرفت اما این وزنه را انداخت.

او از حرکت آخر انصراف داد و به این ترتیب داودی با رکورد مجموع ۴۲۶کیلوگرم مدال نقره گرفت.

گور میناسیان با مهار وزنه ۲۴۵ کیلوگرم در دوضرب و مجموع ۴۵۷ کیلوگرم قهرمان بازی ها شد و رکورد دوضرب و مجموع بازی‌ها را نیز به نام خود ثبت کرد.

مدال‌آوران دسته فوق‌سنگین

۱- گور میناسیانازبحرین با رکورد ۲۱۲ یک‌ضرب، ۲۴۵ دوضرب و مجموع ۴۵۷ کیلوگرم (مدال طلا)

۲- علی داودی از ایران با رکورد ۱۹۹ یک‌ضرب، ۲۳۴ دوضرب و مجموع ۴۲۶ کیلوگرم (مدال نقره)

۳- رستم جانگبایف از ازبکستان با رکورد ۱۹۰ یکضرب، ۲۳۳ دوضرب و مجموع ۴۲۳ کیلوگرم (مدال برنز)

داودی: بدنمان خیلی سرحال نبود

وزنه‌بردار مدال‌آور ایران درباره نزدیکی مسابقات جهانی و بازی‌های آسیایی و فشار مضاعفی که به تیم وزنه‌برداری وارد شد گفت: ما از عربستان مستقیم به چین آمدیم و تمرینات خوبی را سپری کردیم اما بدن‌ها خیلی سرحال نبود. شاید اگر دو یا سه هفته فاصله بیشتر بود عملکرد بچه‌ها خیلی بهتر می‌شد. البته این مدالی که من کسب کردم متعلق به همه بچه‌های تیم است چون همه در این ماه‌ها خیلی زحمت کشیدند و من مطمئنم هستم که در مسابقات بعدی جبران می‌کنند.

داودی با اشاره به رقبای خود در دسته فوق سنگین گفت: من در مسابقات جهانی برای همه رقبا یک خط و نشان حسابی کشیدم اما در این مسابقه شرایط به گونه‌ای نبود که بتوانم آن وزنه‌ها را تکرار کنم. با این حال من باید روی یک‌ضرب بیشتر کار کنم چون در دوضرب مشکلی برای رقابت ندارم. من تمام تلاشم را می‌کنم که بهترین وزنه‌ها را در المپیک بزنم و یک مدال خوشرنگ در پاریس به دست بیاورم. همه انگیزه من این است که بتوانم برای مردمم افتخار کسب کنم.

شریفی: روی بد سکه به من افتاده است

آیت شریفی نماینده وزنه برداری ایران در دسته فوق سنگین بازی‌های آسیایی هانگژو با تاکید بر این موضوع که جدا از آسیب دیدگی زانو، آرنج دستش هم در حرکت پایانی یک ضرب آسیب دید، گفت: در حرکت پایانی یک‌ضرب وزنه چرخید و فشار زیادی به آرنج دستم وارد کرد. همان موقع حس کردم که آرنجم آسیب دید. به همین دلیل با صلاح‌دید کادر فنی تصمیم گرفتم برای اینکه سلامتی‌ام به خطر نیفتد از ادامه کار در دوضرب انصراف دهم.

شریفی ادامه داد: روی بد سکه به من افتاده و هر چه می‌زنم به در بسته می‌خورد. آن از جهانی که آسیب دیدگی زانو، دستم را از مدال کوتاه کرد، این هم از بازی‌های آسیایی که آرنجم آسیب دید و مدال به همین راحتی از دستم پرید.

ملی‌پوش دسته وزنی ۱۰۹+ کیلوگرم در خصوص برنامه آینده‌اش برای ادامه مسیر قهرمانی اظهار کرد: فعلا که آسیب دیدگی‌ها اجازه نمی‌دهند نتیجه زحماتم را بگیرم. فعلا باید به ایران برگردم و بعد از ام.آر.آی از دستم ببینم شرایط و میزان آسیب دیدگی چقدر است تا بعد از درمان دوباره تمریناتم را از سر بگیرم. فعلا به چیزی فکر نمی‌کنم چون ذهنم با این ناکامی‌ها به هم ریخته است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402071509919
  • خبرنگار : 71468