دکتر امین جایدری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با حمایت رئیس دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در مدت دو سال اخیر، از ۲۱ به ۲۹ نفر افزایش یافته که یک رشد ۴۰ درصدی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه طی دوسال اخیر تلاش شده تفاهمنامههای کاربردی بین دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با اداره کل دامپزشکی استان در راستای افزایش سلامت دام و تقویت امنیت غذایی مردم منعقد و اجرا شود، افزود: خوشبختانه تعامل بسیار خوب و سازندهای بین دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان با اداره کل دامپزشکی استان لرستان و شورای نظام دامپزشکی استان وجود دارد.
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان اضافه کرد: لرستان به لحاظ دامپروری رتبه پنجم کشور را داراست که این امر ظرفیت بسیار مهم محسوب میشود.
جایدری در ادامه با بیان اینکه طی دو سال اخیر با حمایتهای رئیس و معاونان دانشگاه لرستان، تعداد پذیرش دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان از ۲۸۰ دانشجو به ۳۸۰ نفر افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: مجوز اولیه برای ساخت بیمارستان دامهای کوچک، طیور زینتی و آبزیان اخذ شده است که البته اگر حمایت کافی از سوی اداره کل دامپزشکی لرستان و نظام دامپزشکی استان صورت گیرد بهزودی در شهر خرمآباد افتتاح میشود.
وی اخذ مجوز و موافقت اولیه برای ایجاد دکترای تخصصی باکتریشناسی در دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان را از دیگر اقدامات انجام شده در مدت دو سال اخیر بیان کرد و گفت: همچنین درآمد پایدار دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان در این مدت از دویست میلیون تومان در سال به یک میلیارد تومان در سال رسیده است و البته هدفگذاری شده این درآمد پایدار به دو میلیارد تومان در سال برسد.
رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان افزود: به منظور بهرهگیری از یافتههای علمی در راستای ارتقای سلامت غذایی مقالات و پایاننامههای دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان بایستی با همکاری اداره کل دامپزشکی استان لرستان در مرحله اجرا و عملیاتی قرار گیرند.
جایدری تصریح کرد: بهطور حتم استفاده از مقالات و پایاننامههای دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان خواهد توانست به کنترل و پیشگیری بیماریهای دام استان، کمک کند.
انتهای پیام