سید صادق هاشمی عصر امروز در آیین اختتامیه دومین جشنواره بینالمللی موسیقی ایثار، نوایمهر که در محل سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: غنیترین میراث سرزمین ایران و ماناترین دستاورد همه کشورهای جهان هنر، هنرورزی و هنرنمایی است.
وی با بیان اینکه از میان همه هنرهای زیبایی که خداوند در فطرت بهشتی انسان قرار داد موسیقی وجهی ظریفتر، روحی بالاتر، طبعی لطیفتر و تاثیری عمیق تر دارد، تصریح کرد: موسیقی حرکت، هندسه، عبادت و ضرب آهنگ زیستن است و هیچ عنصری خالی از حوزه موسیقایی نسیت.
معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: اسلام از آغاز ظهور کریمانه خود این منبع پرطپش و با ارزش را ارج مینهد؛ موسیقی صوتی زیبا بود که توحید را بر کفر و مکارم اخلاق را بر رذالت و خشونت پیروز کرد.
هاشمی با بیان اینکه نظریه ارسطو در باب موسیقی، فردوسی بزرگ حماسه غلبه اهریمن بر شیطان و حافظ قرآن را با ۱۴ روایت سرود و این حرکت شعر و موسیقی همچون رودخانهای زلال در بستر تاریخ پیشآمد تا ناملایمات زمانه را بساید و زندگی را برای بشریت شیرین و متعالی کند، خاطرنشان کرد: کیست که بتواند نقش مهم موسیقی را در دوران اعتراض ملت ایران و شکلگیری انقلاب اسلامی انکار کند؟ کسیت که بتواند نقش مهم موسیقی را در تشویق و ترغیب رزمندگان در دفاع مقدس انکار کند؟ کسیت که نقش موسیقی را در پیشرفتهای حزب الله نادیده انگارد.
وی اضافه کرد: انقلاب و جنبش مقاومت در کشورهای مسلمان شعر، شعار و شعور را در هم آمیخت و از حماسه عرفان چنان معجونی به کام جوانان ریخت که بزرگترین و جذابترین آزادگی،جهاد، ایثار، فداکاری صلح طلبی و معاندستیزی را ترسیم کرد.
معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه امروز در یکی از کهنترین، فرهنگیترین و حماسهسازترین استانهای کشور گرد هم آمدهایم تا هنر بشردوستانه و دشمنستیزانه را بنوازیم در مقابل تفکر کسانی که ایران، انقلاب و ملل مسلمان را به مخالفت با هنر متهم میکنند، تصریح کرد: لرستان یکی از استانهای حماسهساز است که موسیقی حماسی آن شناخته شده است.
انتهای پیام