رئیس سازمان صدا و سیما:

رسانه ها در مطالبه گری،صدا و سیما را تنها نگذارند/انتقاد ازمحتواهای تولیدی در شبکه نمایش خانگی

رئیس سازمان صدا و سیما، با بیان اینکه صدا و سیما نیازمند توانمندی و هم افزایی و همراهی و هماهنگی جبهه فرهنگی است، گفت: جبهه فرهنگی و همه فعالان رسانه ای در مطالبه گری، صدا و سیما را تنها نگذارند.

پیمان جبلی عصر امروز در دیدار با اعضا و فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان گیلان که در سالن جلسات صدا و سیمای مرکز استان برگزار شد، با بیان اینکه در دو دهه اخیر شاهد پیشی گرفتن دو جریان در حوزه هدایت فرهنگی و تاثیرگذاری فرهنگی و تعیین کنندگی فرهنگی از دستگاه اصلی هدایت فرهنگی یعنی رسانه ملی بودیم، اظهار کرد: جریان اول جریان جبهه فرهنگی است که در دهه اخیر با تولید محتوا و محصول فرهنگی به نفع انقلاب توسط جوانان علاقمند در حوزه های فرهنگی و انقلابی از صدا و سیما پیشی گرفته که این خبر خوبی است.

وی جریان دوم را جریان نفود فرهنگی دشمن دانست و افزود: در یک دهه اخیر، با نفوذ فرهنگی خارجی و تاثیرگذاری جریان تهاجم فرهنگی مواجه بودیم که متاسفانه از دستگاه های فرهنگی جلو زده اند.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان صدا و سیما، با اشاره به سبقت جریان فرهنگی انقلاب از صدا و سیما، تصریح کرد: اگرچه سرود «سلام فرمانده» ابتکار صدا و سیما نبود، اما این شناسایی توسط صدا و سیما انجام شد و ضریب گرفت و به عنوان موج گسترده فرهنگی در سطح ملی و بین المللی معرفی گردید.

جبلی تولیدات جبهه فرهنگی را حرفه ای و دارای عمق محتوایی و پیشرفته دانست و عنوان کرد: سرعت و کیفیت کارهای تولیدی در جبهه فرهنگی انقلاب خیلی بالاست.

وی با بیان اینکه موج ضد فرهنگی در حال ایجاد یک فرهنگ مسموم با رویکرد تجاری در حوزه فرهنگ است، گفت: شاهد سهل انگاری هایی در حوزه تولید محتوای فرهنگی بودیم که در کنار رهاشدگی فضای مجازی اتفاق افتاد.

رئیس رسانه ملی، با انتقاد از محتواهای تولید شده در شبکه نمایش خانگی، خاطرنشان کرد: علیرغم دستور، گلایه و رهنمودهای صریح رهبر انقلاب، در حوزه فضای مجازی یک بی توجهی اتفاق افتاده است.

وی صدا و سیما را پیشانی فرهنگی انقلاب دانست و یادآور شد: تولید محتوای فرهنگی سالم و متنوع توسط جبهه فرهنگی فعال خارج از صدا و سیما در حال پیشرفت است.

جبلی با بیان اینکه صدا و سیما نیازمند توانمندی و هم افزایی و همراهی و هماهنگی جبهه فرهنگی است، ادامه داد: یکی از شروط انتخاب مدیران صداوسیمای مرکز استان ها در دوره جدید، ارتباط مستمر و مداوم و موثر با جبهه فرهنگی بوده است، زیرا استان ها ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی دارند که باید از آنها استفاده کرد.

وی از جبهه فرهنگی و همه فعالان رسانه ای خواست در مطالبه گری ها، صدا و سیما را تنها نگذارند و اضافه کرد: فعالیت های موثر فرهنگی منطبق با رویکردهای کلان انقلاب باید دیده شود و در این راستا به دنبال الگوسازی عناصر هویتی استان ها هستیم.

رئیس سازمان صدا و سیما، از میرزا کوچک خان و شهدای انقلاب و دفاع مقدس و مدافع حرم و... به عنوان عناصر هویتی گیلان یاد کرد و گفت: شاهد همکاری و هم افزایی خوبی بین صدا و سیما و نهادهای انقلابی در قالب پویش های مختلف هستیم؛ البته همکاری های دوجانبه صدا و سیما و جبهه فرهنگی هم باید سرعت بیشتری بگیرد.

وی مطالبه گری را یکی از سرفصل های اساسی سند تحول سازمان صدا و سیما در کنار دو سرفصل هویت محوری و عدالت گستری دانست و تاکید کرد: اگر رسانه ملی به ماموریت خود عمل کند، انقلاب اسلامی به آرمان هایش نزدیک تر خواهد شد.

جبلی، جبهه فرهنگی را به مثابه اتاق فکر و اتاق عملیات صدا و سیمای مرکز استان ها دانست و تاکید کرد: صدا و سیما در مسیر تحول قرار دارد و لذا تحول در صدا و سیما باید فرهنگ سازی و به مطالبه مردمی تبدیل و توسط دستگاه های حاکمیتی و دولتمردان و نخبگان به رسمیت شناخته شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۳ مهر ۱۴۰۲ / ۲۰:۰۶
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402071308845
  • خبرنگار : 50040