تاکید معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بر ضرورت افزایش امید و نشاط در جامعه دانشجویی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: در چند سال اخیر به دلیل شرایط کرونا در کشور، خرده نظام‌های فرهنگی-اجتماعی دچار اختلالات اساسی شد و زیست دانشگاهی، بالاخص زیست دانشجویی آسیب جدی دید که نتایج این اختلالات را در دانشگاه ها می‌توان مشاهده کرد.

دکتر عبدالحسین کلانتری در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تاکید بر ضرورت افزایش امید و نشاط در جامعه دانشجویی اظهارداشت: زیست دانشگاهیان و بالأخص دانشجویان یک زیست فرهنگی اجتماعی است و دانشگاهیان در این فضا به پژوهش و آموزش می‌ پردازند. لذا نبود سلامت محیط فرهنگی-اجتماعی یک مسئله حاشیه ای نیست و مستقیم و غیرمستقیم، و کوتاه مدت و بلندمدت بر کل فرایندهای آموزشی و پژوهشی نیز تاثیر منفی می گذارد.

کلانتری با بیان اینکه اهمیت زیست فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه به اندازه‌ای است که هزینه کردن برای آن به نوعی سرمایه گذاری برای برداشت محصول مفید است. زیرا دانشگاه مبدا همه تحولات است، افزود:در چند سال اخیر به دلیل شرایط کرونا در کشور، خرده نظام‌های فرهنگی-اجتماعی دچار اختلالات اساسی شد و زیست دانشگاهی، بالاخص زیست دانشجویی آسیب جدی دید که نتایج این اختلالات را در دانشگاه ها می‌توان مشاهده کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم اظهار کرد: ضرورت احیا و بازآفرینی فعالیت‌ها و سازوکارهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها بر کسی پوشیده نبوده و نیست و این مهم در دستور کار معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم قرار گرفت. همچنین تقویت و توانمندسازی انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و هنری، تشکل‌ها، هیات‌ها، نشریات دانشجویی و سایر مجموعه‌های دانشجویی در دستور کار قرار گرفت. این فعالیت‌ها هویت‌بخش هستند و به دانشگاه ها رونق می‌دهند.

دکتری کلانتری خاطر نشان کرد: برای سال تحصیلی جدید در حوزه حجاب و عفاف هیچ آیین نامه جدیدی در دانشگاه ها ابلاغ نکردیم و معتقدیم قوانین و مقررات موجود در حوزه حجاب در دانشگاه ها کافی است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ / ۰۳:۱۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402071308708
  • خبرنگار : 71567