در این نمایشگاه آثاری از رکسانا اسدینیا، زهرا امامیراد، افسانه امیری، سعاد حاتمینیا، ماهانا حکمتپور، فرزانه رضایی، آیدا قربانی، آیسودا زراسوندی، بابک عطاریان، فریده جهانبخشی، سیدهحدیث علیزاده موسوی، سمیه مریدسادات و رویان منجزی در معرض نمایش قرار دارند.
این نمایشگاه از ۱۴ تا ۱۹ مهر ۱۴۰۲ در گالری ریم اهواز به نشانی اهواز، امانیه، خیابان خرم، انتهای کوچه خرد، پلاک سه تشکیل میشود.
آیسودا زراسوندی، کیوریتور و ایدهپرداز این نمایشگاه، در گفتوگو با ایسنا، گفت: از مهمترین مواردی که دلیل پیشرفت مردم سرزمینها میشود شناخت ریشههای فرهنگی در آثار هنری تمدنهای کهن است.
وی خاطرنشان کرد: ایران از مهمترین خاستگاههای فرهنگ، تمدن، هنر، ادبیات و اندیشه است که تمدن غنی آن پیشینه چندین هزار ساله دارد. از جمله این آثار برای ما ایرانیان و پارسیزبانان شاهنامه فردوسی بزرگ است.
زراسوندی با بیان اینکه گرشاسبنامه که نویسنده این کتاب اسدی طوسی است داستان یکی از پهلوانان قدیم ایران زمین به نام «گرشاسب» است، توضیح داد: در اوستا از وی به خوبی یاد شده و درباره جنگهای این پهلوان با دَدان و دیوان داستان زیادی آمده و از او به عنوان پهلوانی شکستناپذیر یاد شده است.
وی گفت: آثار پیش رو با هدف روایتگری داستانهای گرشاسبنامه به گونهای برخی از ماجراهای جذاب و خواندنی این اثر ارزشمند را به تصویر کشیدهاند.
انتهای پیام