سرپرست دانشگاه امیرکبیر در اختتامیه اولین رویداد خودروهای پرنده تاکید کرد

زمینه بروز استعدادها در کشور مهیا شود/نقش اندیشکده‌ها در ایجاد مبنای فکری

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به وضعیت تیم‌های رباتیک در داخل و خارج کشور، تاکید کرد: در کشور استعدادهای خوبی وجود دارد، ولی باید زمینه بروز آن در کشور مهیا شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رهایی امروز در مراسم اختتامیه اولین رویداد خودروهای پرنده که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، توسعه صنعت دانش‌بنیان را یکی از محورهای آینده کشور دانست و گفت: توسعه دانش‌بنیان منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان می‌شود و اقتصاد دانش‌بنیان دارای مبنای فکری و علمی است.

وی با اشاره به اهمیت مسیر توسعه علمی در کشور، اظهار کرد: در این مسیر لازم است اتاق‌های فکر در هر بخشی ایجاد شود تا مبنای فکری برای حوزه‌های مختلف ارائه دهد و در این راه اندیشکده‌ها حائز اهمیت خواهند بود.

رهایی خاطر نشان کرد: هر چند ما دیر هنگام در زمینه ایجاد اندیشکده‌ها شروع کردیم، ولی با سرعت خوبی رو به پیشرفت دارد، ضمن آنکه امروزه اندیشکده‌ها جایگاه خوبی در کشور  یافته‌اند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه اعتقاد یافتن به این اندیشکده‌ها مهم است، یادآور شد: با برگزاری رویداد خودروهای پرنده گروه‌ها و تیم‌های مختلفی ایده‌های قابل توجهی ارائه دادند.

وی افزود: ما قبلا این تجربه را در حوزه رباتیک داشتیم. در زمانی که نهادی به این حوزه توجهی نداشت و در دانشگاه امیرکبیر با برگزاری رویدادهای مختلف، تیم‌ها ایده‌های خود را ارائه دادند و برخی از آنها نه تنها در سطح ملی، بلکه در سطح بین‌المللی جایگاه‌های خوبی به دست آوردند.

سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در کشور استعدادهای خوبی وجود دارند، ولی باید زمینه بروز آن‌ها در کشور مهیا شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402071208217
  • خبرنگار : 30057