علی قاسمزاده، در نشست خبری سی و پنجمین جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان اصفهان که امروز چهارشنبه (۱۲ مهرماه) در سالن کنفرانس کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان از یک رخداد ساده به یک هویت تاریخی برای اصفهان تبدیل شده و به حافظه تاریخی شهر اصفهان وارد شده است. از این رو است که وقتی این جشنواره یک سال در اصفهان برگزار نمیشود یا به عللی مانند کرونا تعطیل می شود، احساس نگرانی و خمودی در شهر بیشتر محسوس است، گویا ما در زمان برگزاری جشنواره چشم به راه پرواز پروانهها هستیم. این کنش و واکنش مردم شهر از این حکایت دارد که جشنواره به تار و پود مردم شهر اصفهان وارد شده و خوشحالم که اصفهان میزبان یک رخداد ملی و بینالمللی است. امیدوارم بتوانیم نسبت به این اتفاق ادای دین کنیم و آن چیزی که حق این جشنواره است را ادا کنیم.
او ادامه داد: جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان درواقع گشایش یک افق برای آینده است، یعنی چیزی که هم در قالب تولید فیلم و هم در نوع مشارکت بچههای شهر رقم میخورد. ما وقتی خوشحالیم که در جشنوارههای آینده، صف کودکان و نوجوانان حاضر در این نشست ترکیبی از کودکان و نوجوان اصفهان و سایر شهرهای ایران و نیز کشورهای مختلف جهان باشد.
رئیس شواری سیاستگذاری سی و پنجمین جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان اصفهان بیان کرد: به علت انس شهر اصفهان با این جشنواره، انتظار این است که جشنواره فقط در سالنهای سینما خلاصه نشود و در محلات اصفهان نیز رخدادهایی را در ارتباط با جشنواره داشته باشید، به همین دلیل از سوی دوستان ما در حوزه فرهنگی شهردای پیش بینی شده که ما امسال نیز مانند سالهای قبل در همه محلههای شهر شاهد برگزاری برنامه باشیم، که با برگزاری ۲۸۰ عنوان برنامه در سراسر شهر اصفهان اتفاق خواهد افتاد.
قاسم زاده افزود: اتفاق دیگر این است که هزار نوجوان بهعنوان برگزار کننده در فرآیند این دوره از جشنواره فعال هستند. همچنین با همکاری اداره کل آموزش و پررش استان پیش بینی شده تا در روزهای برگزاری جشنواره و اکران فیلمها در فاصله صبح تا ظهر، میزبان حدود هزار دانش آموز در سالنهای سینما باشیم.
شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: در کنار رخدادهای اصلی جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان، هفتمین دوره از المپیاد فیلمسازی نوجوان نیز برگزار خواهد شد که البته تا ۱۳ آبانماه برای حضور در این المپیاد مهلت تعیین شده است. تاکنون بیش از ۴۰۰ اثر برای حضور در این المپیاد دریافت شده و پیش بینی میشود که تا پایان مهلت، آمار شرکت کنندگان در المپیاد فیلمسازی نسبت به تمام ادوار گذشته بیشتر باشد. ضمن اینکه اقدام ارزشمند دیگر این است که امکان حضور و بهرهمندی کودکان با شرایط خاص نیز فراهم شده است. همچنین محل سالنهای همایشهای شهر ۸۰ غرفه با مشارکت تشکلها و NGO های فرهنگی پیشبینی شده که برای ارائه خدمات فرهنگی اجتماعی در ارتباط با کودکان و نوجوانان فعال خواهند بود.
انتهای پیام