به گزارش ایسنا، مراسم گرامیداشت روز جهانی «اسکان بشر» با شعار اقتصاد تابآور شهری در مجموعه فرهنگی و هنری نگارستان با حضور، مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی، حمیدرضا غلامزاده معاون بینالملل مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری تهران، محسن پیرهای نماینده مجلس، محمد آئینی، معاون وزیر راه و شهرسازی، رئیس دفتر UN Habitat در تهران و تعدادی از سفرای خارجی برگزار شد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن سخنرانی در مراسم روز جهانی اسکان بشر، تغییرات اقلیمی و خشکسالی، مهاجرت ها و سکونت گاه های غیر رسمی را از چالش های مشترک بین کلانشهرهای دنیا عنوان کرد و به ارائه مهمترین برنامه ها و اقدامات شهرداری تهران برای افزایش تاب آوری، تولید مسکن و بازآفرینی بافت های فرسوده و ناکارآمد پایتخت پرداخت.
هدایت تأکید کرد: چنانچه بخواهیم به حوزه بازآفرینی و نوسازی بافت های فرسوده ورود کنیم باید سه ضلع دولت، شهرداری و مردم را با هم پیش ببریم که خوشبختانه در این دوره دولت و شهرداری برای تحقق اهداف نوسازی اهتمام جدی دارند و مردم را نیز در این حوزه با خود همراه کرده اند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد: با ابلاغ مشوق های نوسازی، آمار صدور پروانه در سال جاری حدود ۲۰۰ درصد نسبت به ۵ ماهه سال گذشته افزایش داشته و عملاً شاهد افزایش نوسازی در بافت های فرسوده هستیم.
هدایت با بیان این که تلاش کردیم تا تولید مسکن در شهر تهران را با اقدامات بازآفرینی همسو کنیم، متذکر شد: در این خصوص تفاهم نامه هایی با رویکرد تسهیل گری با دستگاه ها و نهادهای مختلف منعقد شده و بر اساس آن ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دستور کار قرار گرفته که حدود ۲۰۰ هزار واحد از آنها وارد چرخه صدور پروانه و عملیات اجرایی تعدادی از این واحدها آغاز شده است.
بر اساس گزارش سایت شهر،ایجاد محلات الگو در شهر تهران، راه اندازی طرح پویش محله امن و رفع موانع و مشکلات نوسازی در پلاک هایی که به دلایل مشکلات ثبت و اسناد، قرار گرفتن در محدوده بافت های تاریخی و محدوده های حرایم راه آهن و برق فشار قوی از چرخه نوسازی و بازآفرینی جا مانده اند، از جمله سایر مباحثی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این مراسم مطرح و به آن پرداخته شد.
انتهای پیام