صبح امروز چهارشنبه ۱۲ مهر و با حضور مسئولان ارشد جهاددانشگاهی و استانداری گلستان نشستی صمیمی با محوریت انعقاد تفاهم نامه همکاری جامع بین این دو مجموعه با حضور اعضای هیئت رئیسه جهاددانشگاهی، استاندار و معاونین استاندار گلستان، رئیس و معاونین فرهنگی، پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی گلستان در سالن جلسات دفتر مرکزی جهاددانشگاهی کشور برگزار شد.
استاندار گلستان در این نشست با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد چندبعدی و دارای دو بال علم و حرکت جهادی و ارزشی برای همه ما مورد احترام و تکریم است، اظهار کرد: یکی از مشکلات بزرگ همیشگی کشور در اجرای پروژه های بزرگ و تحول آفرین قرار نگرفتن این دو بال در برخی دستگاهها به صورت تومان بوده است که این ضعف در جهاددانشگاهی با یک نگاه جهادی و انقلابی رفع شده است.
دکتر علی محمد زنگانه با بیان اینکه امروز استانداری گلستان به عنوان نماینده دولت در این استان آماده همکاری های علمی، پژوهشی و حتی فرهنگی و اجتماعی با جهاددانشگاهی است، افزود: در تفاهم نامه اخیر علاوه بر زمینه های همکاری قبلی تمرکز را بر همکاری در حوزه انرژی های تجدیدپذیر، علوم پزشکی و بهداشتی به ویژه ناباروری و سرطان، کشاورزی، دام و طیور، گردشگری، فناوری های نوین در عرصه ورزش و صنایع نرم فرهنگی گذاشته ایم که بسیار ارزشمند است.
وی با تاکید بر اینکه استان زرخیز گلستان در کنار همه زیبایی های بصری متاسفانه در طی سالهای متمادی از روند و مسیر پیشرفت عقب نگه داشته شده است، خاطرنشان کرد: امروز بنده و همکارانم با تمام وجود در تلاش هستیم با همکاری نهادهای انقلابی و اجرایی و خود مردم سرانه درآمد استان را که نصف میانگین سرانه درآمد کشوری است در یک افق ۴ ساله به میانگین کشوری برسانیم.
استاندار گلستان جهاددانشگاهی را در طول بیش از پهار دهه گذشته یک نهاد بن بست شکن دانست و گفت: امروز استان گلستان با تهیه ۳۱ سند بخشی در حوزه های مختلف ناظر بر نظام مسائل استان به دنبال آن است تا تمام بن بست های اقتصادی، علمی، فرهنگی و اجتماعی را بشکند.
زنگانه بر حرکت ائتلافی برای عبور از مشکلات و مسائل استان تاکید کرد و ادامه داد: بدون تردید جهاددانشگاهی می تواند یکی از ارکان مهم و اصلی این ائتلاف برای پیشرفت استان باشد که انصافا در دو سال اخیر نیز در ماموریت های محول شده نشان داده است می تواند تکیه گاه خوبی در این مسیر برای دولت باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان نیز در این نشست با اشاره به حمایت استانداری در دولت سیزدهم از جهاددانشگاهی استان گلستان، اظهار کرد: برای نخستین بار در این دولت از این نهاد انقلابی حمایت و با سپردن ماموریت های اساسی و خطیر تزریق اعتبارات استانی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
سید محمد دهنوی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی همواره پاسخ روشن و افتخارآمیزی به اعتماد دولت و حاکمیت داده است، خاطرنشان کرد: در طول حدود سال گذشته از عمر دولت سیزدهم در استان گلستان جهاددانشگاهی در حوزه توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی، سرطان پستان، اسلاح نژاد و تولید جنین منجمد اسب اصیل ترکمن و اصلاج نژاد دام سنگین و سبک مورد حمایت مستقیم قرار گرفته است.
وی با تقدیر از تلاشهای مدیران و جهادگران این نهاد انقلابی در سطح کشور به ویژه در استان گلستان، تاکید کرد: ما جهاددانشگاهی را یک همراه بزرگ در مسیر آبادانی و پیشرفت استان گلستان می دانیم و بدون تردید برای کمک و حمایت از این نهاد از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان در این نشست با اشاره به تلاش های جهاددانشگاهی برای توسعه زیرساختهای علمی در استان، گفت: این نهاد انقلابی بدون آنکه باری بر دوش دولت و حاکمیت بگذارد اساسا برای برداشتن بار از دوش دولت و کارهای بر زمین مانده در استان حرکت می کند که ارزشمند و قابل تقدیر است.
مهندس مهیایی با بیان اینکه سیاست دولت سیزدهم توجه به ظرفیت های داخلی و نهادهای انقلابی و دانش بنیان است، افزود: ما برای کمک به این نهاد در حوزه های عمرانی و زیرساختی آمادگی کامل داریم و از پیشنهاد رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان مبنی بر تهاتر برخی فضاها و یا در اختیار قرار دادن زمین از محل طرح مولدسازی استقبال می کنیم.
به گزارش ایسنا در ابتدای این دیدار دکتر حسن مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی با تشریح دستاوردهای این نهاد در سالهای اخیر و اعتماد نظام و دولت به توان و دانش جهاددانشگاهی بر آمادگی همکاری برای پیشرفت در اقضی نقاط کشور و انتقال دانش فنی به استان گلستان تاکید کرد و در پایان این نشست تفاهم نامه جامعی بین استانداری گلستان و جهاددانشگاهی کشور با محوریت انتقال دانش فنی جهاددانشگاهی به استان گلستان و توسعه فعالیت های دانش بنیان در حوزه های مختلف منعقد شد.
انتهای پیام