به گزارش ایسنا، «سید عمار حکیم» در ادامه افزود: در این مسیر گروهی از مبارزان و مخالفان کُرد و نیز رهبران و مجاهدانی از دیگر طیفها که دغدغه میهن و سرنوشت کشور را داشتند در کنار مام جلال ایستادند تا در کنار هم تصویری بزرگ از مبارزه یکپارچه ملت عراق در مسیر هدف بزرگ تأسیس عراق جدید در چارچوب وحدت و شهروندی و قانون و همزیستی مشترک بسازند.
وی تاکید کرد که بعد از دو دهه و در سایه ثبات سیاسی به دست آمده و اراده جدی دولت در ارائه خدمات و تحقق موفقیتها و دستاوردهای بزرگتر، لازم است که در کنار هم، دولت و ملت با همه طیفها و احزاب و نیروها و نهادهای مدنی برای حفاظت از این ثبات و تلاش برای توسعه کشور در بخشهای گوناگون بکوشیم.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه به مهمترین اولویتها و چالشهای عراق در مقطع فعلی اشاره و عنوان کرد: باید از دولت در این چالش بزرگ حمایت کنیم و در کنار هم برای یافتن راهحلهای درست در عرصههای سیاسی و قانونگذاری و نظارتی تلاش کنیم، از جمله در شوراهای استانداری پیش رو که مسئولیت اصلی را در این باره بر عهده دارد.
حکیم با تاکید بر اینکه هر برنامه سیاسی یا انتخاباتی که شامل راهکاری برای ایجاد فرصتهای شغلی نباشد غیر واقعبینانه و صرفاً شعاری است، اظهار داشت: برنامههای سیاسی و انتخاباتی ما باید دربردارنده سازوکارهای آشکار و عملی برای مواجهه با این چالش باشد.
وی با بیان اینکه تاریخ عراق و نامهای تاریخی این سرزمین از جمله بین النهرین نشان میدهد که عراق پیش از آنکه کشوری نفتی باشد کشوری با ظرفیتهای بزرگ کشاورزی است، به مشکلات کم آبی در عراق اشاره کرد و گفت: عراق با چالش بزرگ کاهش حجم آب دجله و فرات مواجه است، اما آب های زیرزمینی عظیمی دارد که از آنها بهرهبرداری نشده است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در ادامه افزود: هرچند انتظارات مثبت بسیاری از کشورهای مصب در زمینه آب داریم، اما برگههای مذاکره بسیاری هم داریم که موضع عراق را پشت میز مذاکره تقویت میکند.
حکیم تاکید کرد که مبارزه با بیابانزایی و بحران آبوهوایی باید از مسائل مهم در بازگشت عراق به جایگاهش در عرصه کشاورزی باشد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان با بیان اینکه بحران غذا و ایجاد فرصتهای شغلی از بزرگترین چالشها برای هر کشوری است، گفت: عراق از اصلیترین کشورهایی است که باید با برنامهریزی دقیق و واقعبینانه با این چالشها مبارزه کند.
انتهای پیام