حسین آقاجانی امروز، ۱۰ مهرماه، در نشست علمی تخصصی «توسعه مسیر مبنای گردشگری» که در محل پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، با اشاره به تدوین طرح راهبردی عملیاتی گردشگری خراسان رضوی توسط پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی اظهار کرد: در این طرح نقاط قوت و ضعف، فرصتها و تهدیدها و توسعه گردشگری استان تدوین شده است.
وی ادامه داد: بر اساس بیانیه چشمانداز ۱۴۱۰، خراسان رضوی در این طرح با رویکرد توسعه پایدار در افق ۱۰ ساله یکی از برترین استانهای کشور در ارائه تجربهای ماندگار برای زائران و گردشگران، افزایش کیفیت زندگی مجاوران و میزبانان، فراهمسازی ارزشی ممتاز برای سرمایهگذاران، بهبود فضای کسب و کار برای فعالان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و استقرار نظام مدیریت حرفهای و دانش بنیان برای نهادها و دستگاه های اجرایی زیارت و گردشگری خواهد بود.
مدیر گروه پژوهشی توسعه پایدار شهری و منطقهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تمامی ابعاد گردشگری در برنامه راهبردی گردشگری در نظر گرفته شده است و با توجه به اینکه گردشگری یک موضوع میان رشتهای است به تمامی دستگاههای اجرایی در این برنامه نقش دادهایم.
آقاجانی به سیاستهای تعریف شده در این برنامه اشاره و تصریح کرد: توجه به هویت دینی و ملی در توسعه گردشگری، میزبانی سخاوتمندانه از زائران و گردشگران، اولویت دادن به میزبانان و مجاوران، توجه به سعادت و رفاه آنها و تاکید بر حفظ محیط زیست در برنامههای گردشگری از جمله سیاستهای تعیین شده در این برنامه است.
مدیر گروه پژوهشی توسعه پایدار شهری و منطقهای جهاد دانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد: افزایش مشارکت بخش خصوصی در راستای رقابتپذیری زیارت و گردشگری، تاکید بر تعامل سازنده با کشورهای جهان به ویژه کشورهای اسلامی در حوزه زیارت و گردشگری و تاکید بر فعالیتهای ارزشآفرین زیارت و گردشگری از دیگر سیاستهای طرح راهبردی و عملیاتی گردشگری خراسان رضوی است.
وی اظهار کرد: در تدوین طرح راهبردی عملیاتی گردشگری خراسان رضوی و بر اساس سند آمایش استان، به جای توسعه کانونی و نقطهای به سمت توسعه محور و مسیر حرکت کردهایم.
انتهای پیام