از حضور پرستویی در تئاتر شهر تا چند داستان دیگر

حضور رسول خادم و پرویز پرستویی در تئاتر شهر، برگزاری کارگاه رهبر قنبری در موزه سینما،ساخت انیمیشن نی و... از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

رسول خادم و پرویز پرستویی از نمایش «در انتظار گودو» به کارگردانی مازیار لرستانی در مجموعه تئاترشهر دیدن کردند. 


به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تئاتر شهر، روز یکشنبه ۹ مهرماه، رسول خادم و پرویز پرستویی با حضور در سالن چهارسوی مجموعه تئاترشهر از نمایش «در انتظار گودو» به نویسندگی ساموئل بکت و کارگردانی مازیار لرستانی دیدن کردند 
رسول خادم، ورزشکار، رئیس پیشین فدراسیون کشتی ایران، عضو دوره‌های دوم و سوم شورای شهر تهران، سرمربی تیم ملی کشتی ایران و بنیانگذار موسسه خیریه خادمین علی این ابیطالب(ع) و پرویز پرستویی، بازیگر و حامی موسسه خیریه خادمین علی‌ابن ابیطالب(ع) پس از دیدن نمایش «در انظار گودو» با کارگردان و عوامل نمایش دیدار و گفت‌وگو کردند.   
نمایش «در انتظار گودو» به کارگردانی مازیار لرستانی هر روز (به جز شنبه‌ها) ساعت ۱۸ در تالار چهارسو و مدت زمان ۸۰ دقیقه روی صحنه است و افسر اسدی به عنوان یکی از بازیگرانی که سالها از صحنه دور بوده، در این نمایش ایفای نقش می‌کند.  
امیرعباس توفیقی، آبتین جاوید، محمد آقامحمدی، مصطفی فرهادمهر و مهرزاد عسکری سایر بازیگرانی هستند که در این نمایش با لرستانی همکاری می‌کنند.

برگزاری کارگاه «کارگردانی و زیبائی شناسی تصویر سینمایی در موزه سینما
 

 بدنبال استقبال و تقاضای اعضای باشگاه مخاطبان موزه سینمایی ایران دوره پیشرفته کارگاه کارگردانی در سینما تحت عنوان« کارگردانی و زیبای شناسی تصویر سینمایی» با حضور رهبر قنبری برگزار می‌کند. 
به گزارش روابط عمومی موزه سینما، در ادامه کارگاه‌های موزه سینما برای مخاطبان باشگاه این مجموعه فرهنگی- تاریخی و همچنین علاقمندان سینما «کارگردانی و زیبائی شناسی تصویر سینمایی» توسط رهبر قنبری ؛ کارگردان و مستندساز آموزش داده می‌شود.
این کارگاه طی دو جلسه در روزهای ۱۶ و ۲۳ مهرماه ساعت ۱۵ در موزه سینما برگزار خواهد شد.
رهبر قنبری ساخت فیلم‌هایی همچون:پرنده باز کوچک، او، عروسی حسین، روئیدن در باد، مثل یک پدر، پنجره، بر توسن خیال یار، شیخ محمد خیابانی و … را بر عهده داشته است.
در این دو جلسه «رهبر قنبری» علاوه بر آموزش مباحث عمومی کارگردانی به صورت تخصصی به زیبای شناسی تصویر در سینما و نقش کارگردان در آن خواهد پرداخت.

پیام کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران به مناسبت هشتادوچهارمین زادروز استاد اکبر رادی

به مناسبت فرارسیدن هشتادوچهارمین زادروز استاد اکبر رادی (روز دهم مهرماه ۱۴۰۲) کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران متن پیامی را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران، متن پیامی که این بنیاد به مناسبت هشتادوچهارمین زادروز استاد اکبر رادی نوشته و منتشرکرده، به شرح زیر است:

ما زنده به آن‌یم که آرام نگیریم / موج‌یم که آسودگی ما عدم ماست

آری اینک شاهد هشتادوچهارمین زادروز استاد اکبر رادی هستیم؛ همو که در طول حیات پربارش فقط بیست‌وپنج نمایش‌نامه نوشت، نه فیلم‌نامه‌نویسی و سریال‌نویسی سینما و جعبه‌ی جادویی وسوسه‌اش کرد و نه با جریان‌های موسمی پیوند داشت. او صریح‌الهجه و بدون هیچ تزویری در جامعه حضور داشت و می‌کوشید با آثار ادبیات نمایشی، مقالات، نقدها و یادداشت‌ها و صراحت کلام و کلمات‌َش، با مخاطبان خود سخن بگوید.
کانون نمایش‌نامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران زادروز استاد اکبر رادی، این روز فرخنده را به همه‌ی علاقه‌مندان و دوست‌داران‌َش تهنیت می‌گوید و در این روز برای مردم ایران آرزوی سربلندی، سعادت و سلامتی مدام دارد. این کانون امیدوار است سیاهی و تلخی یک سال اخیر برای همیشه از این مُلک رخت بربندد و آبادانی و آسایش در همه‌ی عرصه‌ها به مردم و جامعه‌ی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بازگردد.»

مستند «عروس مصری» به کارگردانی سعیده نیک‌اختر که به زندگی فوزیه، همسر اول محمدرضا پهلوی می‌پردازد در سایت هاشور منتشر شد.


 
به گزارش روابط عمومی خانه مستند، «عروس مصری» به کارگردانی سعیده نیک‌اختر و تهیه‌کنندگی مهدی مطهر در سایت هاشور منتشر شد. این اثر جزو معدود مستندهایی است که موسیقی تولیدی دارد.
 
«عروس مصری» محصول خانه مستند، داستان زندگی فوزیه فواد همسر اول محمدرضا پهلوی را به تصوی کشیده است و علاوه بر روایت حواشی این ازدواج، به روابط سیاسی و اجتماعی ایران و مصر در سالهای ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۷ نیز اشاره دارد.
 
همزمان با اکران مستند «عروس مصری» از پوستر رسمی آن با طراحی سمانه نیک‌اختر رونمایی شد.
 
تحقیق و پژوهش مستند «عروس مصری» دو سال به طول انجامید و از آرشیو وزارت امورخارجه برای تولید آن استفاده شد.
 
سایر عوامل این مستند عبارتند از: نویسنده: احسان ناظم بکایی، تدوینگر: سعیده نیک اختر، موسیقی و صداگذار: علی زارع، راوی: حسام مزینانی، مشاور رسانه‌ای: الهام عرشی‌زاده.

هومن رهنمون به نمایش «سیندرلا» پیوست

نمایش «سیندرلا» به کارگردانی مریم کاظمی این روزها در حال تمرین برای اجرای مجدد است و با پیوستن هومن رهنمون به گروه بازیگران به زودی روی صحنه میرود.

هومن رهنمون، بازیگر و کارگردان تئاتر و سرپرست و موسس گروه تئاتر چکاوک و از اعضا گروه تئاتر مستقل است که در این نمایش نقش بارون هاردی ، پدر سیندرلا را بر عهده خواهد داشت.

این هنرمند تئاتر پیش از این در نمایش های "کلوچه دارچینی"، "رویای شب تابستان"، " خسیس" و "غول بزرگ مهربان" از تولیدات گروه تئاتر مستقل به عنوان بازیگر حضور داشته و همچنین مجری مراسم پایانی نخستین جشنواره آموزشی تئاتر پنجمک نیز بود.

نمایش سیندرلا پس از استقبال خانواده ها از دور اول اجرا و درخواست های مکرر مخاطبان تئاتر کودک و نوجوان و پیشنهاد تالار هنر برای اجرای مجدد آماده می‌شود.

عوامل و همکاران این دور اجرا به زودی معرفی خواهند شد.


جشنواره فیلم اقوام ایرانی کارگاه‌های تخصصی برگزار می‌کند

جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی در نخستین دوره، به برگزاری کارگاه‌های تخصصی با حضور سینماگران شناخته شده اقدام می‌کند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی؛ این رویداد که به دبیری کمال تبریزی و ریاست مهدی حیدری آبان ماه امسال در شهر تبریز برگزار خواهد شد، کارگاه‌های متعددی را با حضور چهره‌های سینما برگزار خواهد کرد.
فیلمبرداری، موسیقی فولکلور و اقوام ایرانی، اقتصاد سینما، توجه به ویژگی‌های اقلیمی و بومی در مسیر فیلمسازی، سینمای بومی و سینماگران بومی، توجه به آداب و رسوم و سنن ومولفه‌های قومیتی در سینما و… از جمله موضوعاتی است که در این کارگاه‌ها با توجه به موضوعیت جشنواره مورد توجه خواهد بود. 
نحوه شرکت در این کارگاه‌ها، جزییات و مدرسان آن متعاقبا از طریق سایت جشنواره به نشانی www.aghvamfilm.com اعلام‌خواهد شد.
نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر ۹ تا ۱۴ آبان میزبان فیلمسازان و عموم ‌علاقه‌مندان خواهد بود. آخرین مهلت شرکت در این رویداد ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۲ اعلام شده است.

الهام از شعر مولانا در انیمیشن «نی»
انیمیشن کوتاه «نی» به کارگردانی مانا حقیقی با الهام از شعر معروف مولانا در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی ساخته می‌شود.

مانا حقیقی کارگردان انیمیشن «نی» گفت: این انیمیشن با نگاه به شعر معروف «بشنو از نی چون حکایت می‌کند» ساخته شده، همه ما این شعر را بارها شنیده ایم اما من به این فکر کردم اگر بخواهم، تصویری از نقطه نظر «نی» در این شعر داشته باشم، این تصویر چه شکلی به خود خواهد گرفت. جان بخشی به این حکایت، برایم جذاب بود.
 

او ادامه داد: مرحله انیمیت این انیمیشن تمام شده و طبق برنامه ریزی مراحل فنی تا اوایل زمستان امسال به پایان می‌رسد و «نی» آماده نمایش می‌شود. کار را از اوایل تابستان امسال شروع کردم، در تولید این پروژه خانم فرگل قدیمی به من کمک کرد و همراهم بود. «نی» فضایی فانتزی دارد و تماشای آن می‌تواند برای همه گروههای سنی جذاب باشد.
 

«نی» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و ۸ دقیقه زمان دارد.

تولید فیلم کوتاه «بالا، پایین» تمام شد/ آغاز مراحل فنی
فیلم کوتاه «بالا، پایین» به نویسندگی و کارگردانی محمدعلی حسینی و تهیه کنندگی مشترک زهرا راسار و انجمن سینمای جوانان ایران تولید شد.


تولید فیلم کوتاه «بالا، پایین» به نویسندگی و کارگردانی محمدعلی حسینی و تهیه کنندگی مشترک زهرا راسار و انجمن سینمای جوانان ایران، به پایان رسید.

این فیلم کوتاه که یکی از طرح‌های مورد تایید پیچینگ انجمن سینمای جوانان ایران است، هم اکنون در حال سپری کردن مراحل فنی و پست پروداکشن است و احتمال دارد طراحی و ساخت جلوه های ویژه آن بیش از ۲ ماه زمان ببرد.

فیلمبرداری «بالا، پایین» که در ژانر کودک و در حال و هوای فانتزی ساخته شده است، در سرحد آباد و مهرشهر کرج و مدت ۵ روز به طول انجامید.

بابک بهشاد و یاسمن نصیری همراه با بازیگران کودک؛ پویا یوسفی و هلیا فروغیان، مقابل دوربین مهدی ایل بیگی رفتند.

در خلاصه داستان «بالا، پایین» آمده است: «خانه در حال تخریب است. پس پارسا و نازی برای نجات خانه دست به کار می شوند.»

برخی از عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محمدعلی حسینی، دستیار کارگردان و برنامه ریز: علی نصیر، منشی صحنه: غزاله غلامی، مدیر فیلمبرداری: مهدی ایل بیگی، صدابردار: سامان شهامت، گریم: صحرا صدری، طراح صحنه: فرهاد محمد ربیع، تدوین: محمدعلی حسینی، مدیر تولید: حمیدرضا ساسانی، عکاس: سامان اکبری، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، تهیه کننده: زهرا راسار و انجمن سینمای جوانان ایران.

پنج فیلم کوتاه در ژانر وحشت در قالب بسته فیلم کوتاه از روز چهارشنبه ۱۲ مهر ماه اکران می‌شود.
این بسته شامل پنج فیلم کوتاه به نام‌های «یه چوم یه لنگ» به کارگردانی یاسر برزگر، «تریپلکس» ساخته علی کیان ارثی، «سرسام» ساخته نوید و وحید نامی، «آرگون» ساخته شورش وکیلی و «حیاط» به کارگردانی مصطفی سلیمانی است.

مراسم رونمایی بسته کوتاه ژانر وحشت روز چهارشنبه ۱۲ مهر ساعت ۱۷:۳۰ در سالن شماره ۲ پردیس سینمایی چارسو برگزار می شود و در آستانه اکران این بسته، پوستر آن که توسط سارا مقرری طراحی شده رونمایی و منتشر شد.

اکران بسته فیلم کوتاه ژانر وحشت از روز چهارشنبه ۱۲ مهر هر روز در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنرو تجربه در تهران و روزهای چهارشنبه هر هفته در سینماهای شهرستانها آغاز می‌شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۷:۴۹
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402071007041
  • خبرنگار : 71342

برچسب‌ها