به گزارش ایسنا و به نقل از آرتنیوز، مسوولان حراجی «کریستیز» اعلام کردند که تابلو نقاشی «تالاب نیلوفر آبی» (۱۹۱۹-۱۹۱۷) را در جریان حراج آثار هنری قرن بیستم و در ماه نوامبر ارائه خواهند کرد.
این تابلو نقاشی درحالی در حراجی ارائه خواهد شد که کارشناسان ارزش تقریبی آن را ۶۵ میلیون دلار برآورد کردهاند.
این اثر هنری که نمایی از باغ «مونه» در «ژیورنی» را به تصویر میکشد، بر روی بومی در ابعاد دو متر در یک متر خلق شده است و زمانی که «مونه» در سال ۱۹۲۶ درگذشت در املاک او نگهداری میشد. این تابلو نقاشی از سال ۱۹۷۲ تاکنون در یک مجموعه خصوصی نگهداری شده است.
رکورد گرانترین اثر هنری فروختهشده «مونه» زمانی به ثبت رسیده که یکی از تابلوهای نقاشی مجموعه «کومه علف خشک» در ماه مه سال ۲۰۱۹ به قیمت ۱۱۰.۷ میلیون دلار فروخته شد. این درحالی بود که کارشناسان در آن زمان ارزش تقریبی این نقاشی را ۵۵ میلیون دلار برآورد کرده بودند. در آن سال با به فروش رسیدن این تابلو نقاشی، رکورد گرانترین اثر فروختهشده سبک امپرسیونیسم هم شکسته شد.
در سال ۲۰۱۸ نیز تابلو نقاشی مشابهی از مجموعه «نیلوفرهای آبی» این هنرمند در حراجی کریستیز به قیمت ۸۴.۷ میلیون دلار فروخته شد. این تابلو نقاشی که «شکوفهدادن نیلوفرهای آبی» نام دارد، دومین اثر هنری «کلود مونه» محسوب میشود.
«کلود مونه» یکی از پرآوازهترین هنرمندان جهان است. آثار او مظهر جنبش محبوب «امپرسیونسیم» محسوب میشوند. «امپرسیونیسم» در حوالی ۱۸۶۰ میلادی در فضای شهری و صنعتی پاریس شکل گرفت. نقاشان امپرسیونیست همچون «مونه» بر ثبت لحظات گذرا تمرکز داشتند. این گروه از نقاشان تلاش میکردند تغییرات نور و رنگ در ساعات و آب و هوای مختلف را به تصویر بکشند. هدف در حقیقت به تصویر کشیدن یک لحظه مشخص بود. با در نظر گرفتن تمامی این ویژگیها مجموعه «نیلوفرهای آبی» این هنرمند شاهکار امپرسیونسیت به شمار میرود. مجموعه «نیلوفرهای آبی» مونه بزرگترین مجموعه این هنرمند محسوب میشود.
انتهای پیام