به گزارش ایسنا، علی صفدری در جشن "مهر سینمای ایران" که امروز (10 مهر) با حضور جمعی از سینماگران و فعالان این حوزه برگزار شد با اشاره به اهمیت جایگاه سینما گفت: تاثیری که سینما دارد کتاب و کلاس درس و ... ندارد و اثرگذاری سینما از همه اینها بیشتر است.
وی به برخی شاخصه های مهم سینما اشاره و تصریح کرد: سینما چند شاخصه مهم دارد که اگر هر فعال این حوزه این شاخصه ها را رعایت نکند، خروجی کارش اثرگذاری لازم را نداشته و نتیجه مطلوبی در این حوزه حاصل نمی شود.
وی افزود: یکی از این شاخصه های مهم "فکر کردن" است و اگر کسی در صنعت اثرگذار سینما فعالیت کرده و اهل تفکر و تامل نباشد، قطعا خروجی کار او از اثرگذاری لازم برخوردار نبوده و ارزش و اعتباری نخواهد داشت.
سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه تصریح کرد: قطعا با تفکر و تامل و بروز خلاقیت می توان یک اثر با ارزش و ماندگار تولید کرد و آن زمان است که حوزه سینما اثرگذاری لازم را برجامعه خواهد داشت.
صفدری گفت: نکته مهم دیگر در حوزه سینما بحث امید و ناامیدی است. یک سینماگر می تواند با اثر خود هم امید را به جامعه تزریق کرده و هم جامعه را از آینده ناامید کند و قطعا یک سینماگر خیرخواه در تلاش برای امید دادن به جامعه خود خواهد بود.
وی با اشاره به پیشرفت های سینمای ایران در سالهای پس از انقلاب گفت: به اذعان بسیاری صاحبنظران مطرح حوزه سینما در دنیا، سینمای فارسی زمان طاغوت سراسر ابتذال و به لحاظ محتوایی بسیار ضعیف بود و این نظر افرادی است که حتی مسلمان نیستند.
صفدری با بیان اینکه سینمای بعد و قبل انقلاب اصلا قابل قیاس با یکدیگر نیستند، عنوان کرد: فیلم فارسی پیش از انقلاب سراسر ابتذال و از محتوای ارزشی تهی بود.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه در ادامه در خصوص درخواست هنرمندان حوزه سینما برای دریافت کمک های مالی دولتی، گفت: سینمایی که دولت پول بدهد و دولتی باشد، کارایی لازم را نخواهد داشت.
وی افزود: اگر اثرسینمایی با محتوای ارزشمند تولید شود، قطعا مخاطب از آن استقبال کرده و علاوه بر برگشت هزینهها سود خوبی عاید دست اندرکاران آن اثر خواهد شد.
وی افزود: وقتی یک موسسه سینمایی تاسیس می شود، یعنی بخش خصوصی و این بخش خصوصی باید بتواند هزینه های خود را تامین کند و با تولید یک اثر ارزشمند و فروش بالا به نتیجه دلخواه برسد.
صفدری ابراز امیدواری کرد سینماگران استان فعالتر و پویاتر در این عرصه فعالیت کرده و با ساخت آثار فاخر به سینماهای کرمانشاه رونق دهند.
سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه افزود: سال گذشته فیلم "اتاقک گلی" را داشتیم که در همین شهرستان جوانرود فیلمبرداری شده بود و در جریان اغتشاشات سال گذشته این فیلم به نمایش درآمد و چقدر توانست بر روی مردم جوانرود اثرگذار باشد. آنها بعد از دیدن این فیلم با اشک و لبخند ایستاده این فیلم و عوامل آن را تشویق کردند. ما به این نوع فیلم های ارزشی که واقعیت ها را بیان می کند و به این فیلمسازان ارزشی نیازمندیم و امیدواریم ساخت اینگونه آثار تداوم یابد.
انتهای پیام