شهردار:

کمبود نیرو در آتش نشانی سنندج جبران شود

شهردار سنندج، بر ضرورت جبران کمبود نیروی انسانی در سازمان آتش‌نشانی تاکید کرد و گفت: در همین راستا با توجه به محدودیت‌هایی که در بحث جذب نیرو وجود دارد سعی کرده‌ایم کمبود نیروی انسانی این سازمان را با تزریق نیروهای موجود در شهرداری جبران کنیم.

سیدانور رشیدی، امروز دوشنبه، در مراسم تقدیر از آتش نشانان در سنندج با تبریک روز آتش نشان، اظهار کرد: آتش‌نشانان با ایثار و از خودگذشتگی همواره در صف خدمت به مردم هستند و نتیجه این خدمت جهادی نجات جان و مال مردم است.

وی، با اشاره به بناهای چند طبقه در سنندج گفت: در حال حاضر با تامین تجهیزات و خریداری نردبان هیدرولیکی، امکانات آتش‌نشانی تاحدودی متناسب با نیاز روز شهر شده است.

وی افزود: مشاغل کمی در سراسر جهان به اندازه شغل آتش‌نشانی با فداکاری و از خود گذشتگی همراه است، این شغل بین مردم با عنوان فداکاری و از خودگذشتگی یاد می‌شود.

شهردار سنندج بیان کرد: همین روحیه ایثار و از خودگذشتگی که در میان فعالین حوزه آتش‌نشانی وجود دارد موجب شده آتش نشان‌ها در هر کجای جهان و در هر فرهنگی از دیدگاه مردم بسیار محترم شمرده شوند.

رشیدی، با بیان اینکه آتش‌نشانی یک شغل نیست بلکه عشق و ایثار است، ادامه داد: زمانی که آتشی در جایی برافروخته می‌شود انسان برای نجات خود فرار می‌کند اما آتش‌نشان‌ها برای دفاع از جان مردم و طبیعت به دل آتش می‌زنند که این مهم بسیار ارزشمند است.

وی در ادامه به اتفاقات بسیار خوب در حوزه ارتقای تجهیزات و توانایی نیروی انسانی در سازمان آتش‌نشانی سنندج گریزی زد و عنوان کرد: با توجه به رشد روز افزون واحدهای ساختمانی چند طبقه و آپارتمانی، وجود نردبان هیدرولیکی یکی از نیازهای اساسی در ایستگاه‌های آتش‌شانی در سنندج بود.

شهردار سنندج افزود: قبل از سال ۱۴۰۰ یک‌ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای خرید این نرده‌بان هیدرولیکی به شرکت پرداخت شده بود؛ با وجود تمام مشکلاتی که شهرداری در آن مقطع به لحاظ مطالبات پیمانکاران و حقوق عقب افتاده پرسنل داشت ۳ میلیارد تومان مابقی را پرداخت کردیم که ارزش ریالی این نردبان در حال حاضر بیش از ۲۵ میلیارد تومان است.

رشیدی با بیان اینکه هرگز نگاه درآمدزایی به سازمان آتش‌نشانی نداشته‌ایم، گفت: همواره بر پرداخت به موقع حقوق پرسنل زحمت‌کش این سازمان که ماهیانه بالغ بر۴ میلیارد تومان است تاکید و در کنار این مهم توجه به ارتقای سطح رفاهی و آموزشی آنها را مورد توجه قرار داده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: درآمد سازمان آتش‌نشانی سنندج در حال حاضر با وجود رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال گذشته، جوابگوی یک ماه حقوق پرسنل آن را می‌دهد.

رشیدی خاطرنشان کرد: ایجاد کدهای درآمدی پایدار، برنامه‌ریزی برای تجهیز ماشین آلات و ارتقای جایگاه سازمانی از نیازهای اصلی در سازمان آتش‌نشانی است که در این راستا باید از ایده‌ افراد خوش‌فکر و با تجربه بهره بگیریم.

وی بر ضرورت جبران کمبود نیروی انسانی در سازمان آتش‌نشانی تاکید کرد و افزود: در همین راستا با توجه به محدودیت‌هایی که در بحث جذب نیرو وجود دارد سعی کرده‌ایم کمبود نیروی انسانی این سازمان را با تزریق نیروهای موجود در شهرداری جبران کنیم.

آتش‌نشانی عشق به انسان و میهن پرستی است

فرماندار سنندج گفت: کار آتش‌نشانی یک شغل نیست بلکه عشق و علاقه به میهن و نوعی میهن‌پرستی است چون نه تنها در حراست از جان انسان‌ها بلکه در حفاظت از محیط زیست هم در خط مقدم قرار دارند.

حسن عسکری در مراسم تقدیر از آتش نشانان در سنندج، با تبریک روز آتش‌نشان اظهار کرد: زحماتی که در مجموعه سازمان آتش‌نشانی کشیده می‌شود بر کسی پوشیده نیست که البته معتقدیم این موفقیت حاصل تلاش جمعی است.

وی افزود: مدیریت درست و تیم کاری پای کار موجب موفقیت عملکرد سازمان اتش نشانی سنندج در حوزه عملیاتی، پیشگیری و آموزشی است که این توفیق حاصل یک تلاش تیمی است.

فرماندار سنندج گفت: معتقدم همه روزها روز شما آتش‌نشانان است چراکه در طول سال شبانه روز زندگی خود را وقف آرامش خاطر مردم کرده اید.

عسکری ادامه داد: نوع نگاه و پشتیبانی شهردار و اعضای شورای شهر بستر موفقیت بیشتر سازمان آتش‌نشانی سنندج را در حوزه‌های مختلف خدمات‌رسانی فراهم کرده است.

 وی توانایی و علاقه‌مندی را دو مولفه مهم در موفقیت در کار دانست و گفت: کار آتش‌نشانی یک شغل نیست بلکه عشق و علاقه به میهن و نوعی میهن‌پرستی است.

فرماندار سنندج گفت: آموزش، پیش‌بینی و پیشگیری و ضرورت به روزرسانی تجهیزات و افزایش نیروی انسانی در آتش نشانی شهر سنندج به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

عزت رضایی رییس شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این مراسم با تبریک روز آتش‌نشان و بیان اینکه کار آتش‌نشانی کاری بر ملاک عشق و بر مبنای شجاعت و شهادت استوار است، اظهار کرد: داشتن مدال آتش‌نشانی بر سینه آتش‌نشانان یک افتخار است چرا که آتش‌نشان‌ها با استقبال از خطر، دیگران را از خطر و مرگ نجات می‌دهند.

وی عنوان کرد: آتش‌نشانان همواره در بلایا سپر بلا هستند از این رو باید از متخصص‌ترین، کارآمدترین و به روزترین نیروها باشند.

رییس شورای اسلامی شهر سنندج اضافه کرد: آتش‌نشان‌ها باید از آمادگی بدنی لازم برخوردار باشند؛ البته برای خدمت در این عرصه تنها آمادگی جسمانی کافی نبود و مجهز بودن به تجهیزات به روز در آتش‌نشانی امری ضروری است.

انجام ۶۹۱ عملیات امداد و نجات در شهر سنندج

سهیل فضل‌وزیری رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج هم در این مراسم اظهار کرد: طی ۶ ماه نخست امسال ۶۹۱ مورد عملیات امداد و نجات توسط سازمان آتش‌نشانی  انجام شده است.

به گفته وی، گزش حیوانات وحشی و موذی ۲۸۸ مورد، اتفاقات آسانسور ۱۰۰ مورد، آب‌گرفتگی و سیلاب ۱۰۰ مورد، محبوس شدن افراد در اماکن ۵۵ مورد، تصادف ۴۳ مورد و گیر کردن انگشتر با ۳۸ مورد بیشترین حوادث ۶ ماهه اول امسال در شهر سنندج را به خود اختصاص داده‌اند. 

وی با اشاره به اطفای ۶۲۴ فقره آتش‌سوزی در شهر سنندج، گفت: ۴۱۳ مورد از این آتش‌سوزی‌ها مربوط به به فضای سبز، کشاورزی و مراتع، ۶۳ مورد اماکن مسکونی، ۴۲ مورد خودرو و ماشین‌آلات، ۳۶ مورد ضایعات و زباله و ۲۱ مورد در اماکن تجاری بوده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402071006461
  • خبرنگار : 50130