علی اصغر دریایی، شامگاه گذشته در جشن سینمای استان و ویژه برنامه مهر سینمای ایران(کردستان) در شهر سقز که با حضور هنرمندان عرصه سینمای استان و جمعی از مسئولان شهر سقز، برگزار شد اظهارکرد: سینما عنصری بسیار جذاب و رسانه ای فوق العاده تاثیرگذار بوده و این تاثیر گذاری هم در هنرمندان و هم در آحاد مردم موثر است.
وی افزود: سینما روایت گر بسیار مسلط در حقیقت و واقعیت است، هنرمندان این عرصه در تمامی مراحل پیشرفت و توسعه جامعه تاثیرگذار هستند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان کردستان اضافه کرد: در جمهوری اسلامی از سینمایی صحبت می کنیم که متعهد باشد اگرچه به تفکر آزاد نیز معتقدیم؛ هنر به مثابه زنجیر و گره است و تعهد و مسئولیت هنرمند قبل از فعالیت هنری وی وجود داشته و هنر و تعهد وی بایستی به جامعه و معضلات آن بپردازد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: دغدغههای هنرمند باید به کاهش آسیب های اجتماعی موجود کمک کرده و آثار وی ایمان و انگیره را تقویت کند.
به عقیده وی، سینما و آثار هنرمندان این عرصه باید در تربیت فرزندان به والدین کمک کنند زیرا امروزه تربیت تنها از عهده والدین برنمی آید.
وی تصریح کرد: دنیای امروزی تغییر کرده و فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بسیاری از معادلات را در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی تغییر داده است اکنون بایستی سینماگران و هنرمندان در این عرصه با خلق آثار فاخر تربیتی ورود پیدا کنند.
دریایی، در خصوص سینمای های تجاری هالیود و بالیود خاطرنشان کرد: در این سینماها هدف از فیلم سازی تنها سودآوری نیست بلکه بخشی از اهداف سیاسی و نگاه و اندیشه های راهبردی خویش را در آثارشان می گنجانند.
وی، در پایان، با اشاره به اهمیت رسالت هنرمندان عرصه فیلمسازی یادآور شد: سینماگران در سه رسالت کوشا باشند؛ تربیت کنشگر فرهنگی هم در عرصه فیلم سازی و هم در عرصه جامعه، ایجاد انگیزه بین مردم را مدنظر داشته باشند و شخصیت های تأثیرگذار را مستمسک و سوژه فیلم های خویش قرار دهند از جمله شخصیت "سارو بیرو" از جنگجویان بانه ای که مرزهای مذهب و قومیت را در هم شکسته است و موجبات انسجام ملی را فراهم کنند.
انتهای پیام