حجت الاسلام سید کمال موسوی ۸ مهر در جمع فعالین حوزه فضای مجازی با اشاره به اینکه نقد کردن با نق زدن تفاوت دارد، گفت: نقد نقاط تاریک را روشن می کند، اما نق زدن سیاه نمایی و تخریب است.
موسوی افزود: کسانی که مورد نقد منصفانه قرار می گیرند این نقد و عیبگویی را به منزله هدیه در نظر بگیرند و در رفع نقایص خود تلاش کنند.
رئیس عقیدتی و سیاسی نیروی انتظامی استان با اشاره به اینکه مسئولین هر نکته ای که از زبان رسانه گفته میشود را به حساب تخریب نگذارند و تعاملات سازنده را با اصحاب رسانه در جهت خدمت به مردم داشته باشند، تصریح کرد: انتقادات اهالی خبر را مدیران با جان و دل بخرند و پذیرا باشند.
وی اعلام کرد: خودسازی و بردباری و علم به پیام و خبر سه عنصر کلیدی در احدادیث معصومین برای افراد ورود به گود اجتماعی است و تحقیق و تفحص نیاز اساسی کار خبری می باشد.
موسوی اشاره کرد: قضاوت در کار خبری شایسته نمی باشد و خبرنگاران تبعات اخبار خود را در نظر داشته باشند.
نماینده ولی فقیه در فراجای استان ضمن بیان اینکه نقد و نظارت، اطلاعرسانی صادقانه و شفاف، طرح و تبادل افکار در جامعه از توصیه های مقام معظم رهبری در امر خبرنگاری است، خاطرنشان کرد: تخریب در فضای مجازی یعنی قبول نکردن اقدامات خوب و درشت کردن اخبار منفی است.
موسوی با اشاره به افزایش شهیدان فراجای کشور اعلام کرد: خبرنگاران و روزنامه نگاران نقد و انتقاد منصفانه و سازنده را از نیروی انتظامی استان داشته باشند و در هفته فراجا اقدامات مثبت نیروی انتظامی استان را به اطلاع مردم شریف استان برسانند.
انتهای پیام