همکاری‌های شیلاتی ایران و روسیه گسترش می‌یابد/ انتقال تجربیات آبزی‌پروری ایران به آفریقا

در دیدار رئیس سازمان شیلات ایران با رئیس آژانس فدرال ماهیگیری روسیه، بر گسترش همکاری‌های شیلاتی بین دو کشور تاکید و از طرف روسی برای حضور در نمایشگاه تهران دعوت شد.

به گزارش ایسنا، سیدحسین حسینی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - در دیدار با شستاکوف رئیس آژانس فدرال ماهیگیری روسیه، با تاکید بر گسترش همکاری‌های شیلاتی بین ایران و روسیه، از طرف روسی برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی شیلات در تهران دعوت کرد و گفت: در صورت حضور مقامات شیلات و تجار و شرکت‌های روسی همزمان با نمایشگاه تهران، راهکارهای عملیاتی شدن توافقات در زمینه لجستیک، سلامت آبزیان، نقل و انتقال پول و ... بررسی و عملیاتی خواهد شد.

وی به سوابق همکاری ایران و روسیه از دیرباز و وضعیت تجارت شیلاتی بین دو کشور اشاره کرد و گفت: کمیسیون مشترک شیلاتی ایران و روسیه در اردیبهشت ماه در آستاراخان روسیه برگزار شد و همکاری‌های تجاری، علمی - تحقیقاتی، بازسازی ذخایر، ماهیگیری و سرمایه‌گذاری جزو زمینه‌های همکاری با روسیه است.

حسینی با اشاره به جلسه کمیسیون حفاظت و بهره‌برداری بهینه از منابع زنده آبزی دریای خزر، از مدیریت خوب روسیه در این اجلاس تشکر کرد.

رئیس سازمان شیلات ایران همچنین برگزاری نمایشگاه بین‌المللی شیلات سنت پترزبورگ را خوب ارزیابی کرد و از طرف روسی دعوت کرد که از نمایشگاه بین‌المللی شیلات در تهران بازدید کنند.

شستاکوف رییس آژانس فدرال ماهیگیری روسیه نیز در این دیدار، به سوابق همکاری دو کشور در زمینه تجارت، تحقیقاتی، آبزی‌پروری، سرمایه‌گذاری در ایران اشاره کرد و خواستار گسترش روابط با ایران شد.

گینه خواستار استفاده از پتانسیل آبزی‌پروری ایران شد

بنابر اعلام سازمان شیلات، رئیس سازمان شیلات ایران همچنین در این سفر و در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی شیلات در سنت پطرزبورگ، با وزیر ماهیگیری و اقتصاد دریایی جمهوری گینه دیدار کرد، در این دیدار طرف گینه‌ای خواستار گسترش همکاری‌های شیلاتی و استفاده از پتانسیل‌های آبزی‌پروری ایران شد.

حسینی در این دیدار با بیان این که سیاست ایران گسترش همکاری با آفریقا است، گفت: ایران توانمندی‌های بسیاری در زمینه آبزی‌پروری دارد، برای انتقال آن، در مرحله اول لازم است مطالعات جامعی از پتانسیل‌های آبزی‌پروری گینه انجام شود تا قابلیت‌های آبزیان پرورشی مشخص شود، بنابر این لازم است کارشناسان گینه‌ای به ایران آمده و آموزش‌های لازم را فرا گیرند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402070805070
  • خبرنگار :

برچسب‌ها