این طرح از اقدامات تحولگرای بخش کشاورزی لحاظ شده و تولید ۳۰ نمونه بذر و نشا استاندارد آماده کاشت از ارقام با اولویت نیاز مصرف داخل استان از جمله زیره سیاه، باریجه، بارهنگ و آنغوزه، با لحاظ اثرات محیطی و ژنتیکی و خدمات توام مشاوره GACP در طول دوره کشت برای بهرهبرداران و استفاده از ظرفیتهای موجود برون سپاری برای تولیدکشت بافت، از راهبردهای مهم این طرح خواهد بود.
«محمدعلی شطرنجی» مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی استان یزد در نشستی که در همین راستا برگزار شد، پیشنهاد عقد تفاهمنامه برای تامین نهادههای مورد نیاز کشور به عنوان هاب بذر، نشاء و نهال استاندارد را از برنامههای دیده شده در چشمانداز سند توسعه یزد نوین اعلام کرد.
وی حمایت همه جانبه و همافزایی عوامل موثر در تحقق امر اعم از نهاد ریاست جمهوری، شورای راهبردی تحقیقات گیاهان دارویی و فتر توسعه گیاهان دارویی و سایر بخشها را از فرصتهای خوب سرمایهگذاری برای تجاری سازی محصولات شرکتهای دانش بنیان برشمرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد، «دامون رزمجویی» عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی و نماینده شرکت دانش بنیان سرمایهگذار نیز مراحل پیشرفت کارخانه فرآوری محصولات گیاهان دارویی به منظور تکمیل زنجیره ارزش افزوده با مدل مشارکت عمومی _ خصوصی برای تامین منابع مالی مورد نیاز را تشریح کرد.
انتهای پیام