سید محمدعلی کشمیری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این اقدام اجرایی برمبنای برنامه، تدبیر ماندگار مدیریت شهری در پاسخ به مطالبات شهروندان و تحقق توسعه مدرن شهری انجام می شود.
وی افزود: شهرها امروزه با چالش ها و تنوع درخواست های فراوان و مشکلاتی از جمله آلودگی هوا، تخریب محیط زیست، مهاجرت و ترافیک شهری و... مواجه هستند و الزام اقدام بر مبنای برنامه را بیش از پیش ضروری می کند.
وی تاکید کرد: این برنامه در قالب سند راهبردی عملیاتی پنج ساله می تواند با تحقیق و پژوهش در خصوص پیش نیازهای توسعه مدرن شهری، ضعف ها و چالش ها، عملا الگوی بهتری برای ترسیم مدیریت هدفمند ایجاد کند و در نظر داریم در سند چشم انداز پنج ساله، شهروندانمان را به نقش پذیری بیشتری تشویق کنیم تا در توسعه پایدار شهری به شکل مناسبی بتوانیم با تقویت دوسویه ارتباط و اعتماد مدیریت شهری با شهروندان، این سرمایه اجتماعی را در ایجاد توسعه شهری سهیم کنیم.
سرپرست شهرداری بجنورد ادامه داد: لذا برنامه راهبردی که برای نخستین بار در شهر بجنورد درحال تدوین و تهیه است در ۶ کارگروه تخصصی «مناطق»، «شهرسازی و معماری»، «عمران و حمل ونقل»، «فرهنگی و اجتماعی»، «محیط زیست و خدمات شهری» و «مدیریت و مالیه» با برگزاری جلسات و حضور کارشناسان و صاحب نظران این امکان را فراهم می آورد که بتوانیم این برنامه را به سمت و سوی عملیاتی اجرایی سوق بدهیم و تا حدامکان بتوانیم از سلایق فردی در مدیریت یکپارچه شهری به سمت نیاز و خواست عموم، تغییر رویکرد دهیم.
وی تصریح کرد: قطعا در این مسیر در تلاش هستیم تا بتوانیم نظر جامع و کاملی از نخبگان و دانش پژوهان مرکز علمی را با نظرسنجی های انجام شده از سطح محلات و خواست شهروندان تطابق داده و به بهترین شیوه اجرایی دست پیدا کنیم.
کشمیری گفت: خواست و آرزوی ما، تحقق اهداف بلند مدیریتی برای ایجاد توسعه پایدارشهری است که در سایه آن رونق اقتصادی، سکونت پذیری، سهولت زندگی شهروندی و ارتقای رفاه اجتماعی و... برای بجنورد میسر می شود و می تواند استانداردی که مد نظر داریم را برای شهر و شهروندانمان تامین کند.
انتهای پیام