فرماندار آمل تاکید کرد

لزوم ارتقای سواد رسانه‌ای عمومی در جامعه

فرماندار آمل با اشاره به لزوم ارتقای سواد رسانه‌ای عمومی در جامعه، گفت: باید فعالیت سنتی روابط عمومی‌ها به رویکرد مدرن و نوین تغییر کند.

ذات‌الله زارعی ۶ مهر در نشست اعضای هیأت رئیسه انجمن روابط عمومی ایران- نمایندگی مازندران، اظهار کرد: روابط عمومی یک نهاد یا تشکل اثرگذار است که می‌تواند در موفقیت یک سازمان عمومی، خصوصی یا دولتی بسیار نقش آفرین باشد.

وی با اعلام اینکه مخاطبان روابط عمومی جامعه هدف آن هستند، افزود: امروزه در دنیا با نگاه علمی و دانشگاهی به روابط عمومی نگریسته می‌شود پس لازم است در کشورمان نیز نگاه به روابط عمومی نوین و علم محور باشد.

فرماندار ویژه شهرستان آمل، تصریح کرد: در بدنه دولت نیز روابط عمومی حلقه اتصال بین مردم و مسؤولان است و بازوان توانمند و قدرتمند در حوزه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی تلقی می‌شود.

زارعی با اشاره به اینکه امروزه روابط عمومی در فرهنگ سازی و امیدآفرینی اقشار جامعه بسیار مفید بوده و با ایجاد فضای همدلی و هم افزایی می‌تواند بسترساز باشد، یادآور شد: متأسفانه روابط عمومی‌ها امروزه در جامعه فلسفه اصلی شکل‌ گیری خود را فراموش کردند و فعالیت‌شان در حد و اندازه تبلیغات و نصب بنر تنزل پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه فلسفه اصلی روابط عمومی نباید محدود به امور معمولی باشد، ادامه داد: بلکه باید با ایجاد فضای تعاملی و سازنده گام‌های اساسی در روابط عمومی برداشته شود.

فرماندار ویژه آمل با اعلام اینکه بسیاری از مسئولان روابط عمومی نیازمند آموزش هستند و باید در یک چارچوب مدون برای آنها برنامه منسجم تعریف شود، خاطرنشان کرد: باید فعالیت سنتی روابط عمومی‌ها به رویکرد مدرن تغییر کند و آموزش و ارتباط دوجانبه در روابط عمومی حکم‌فرما شود.

وی با بیان اینکه باید مطالبات به‌جا و درست مردمی به خوبی توسط مسئولان شنیده شود و به خواسته‌های آنها توجه داشته باشیم تا بسیاری از مشکلات حل شود، متذکر شد: در شهرستان آمل آمادگی لازم برای برگزاری جلسات آموزشی و مدون با روابط عمومی‌ها وجود دارد تا شاهد فعالیت حرفه‌ای در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی باشیم.

زارعی با اشاره به اینکه رسانه‌های بیگانه با رویکردهای نوین و صرف هزینه‌های هنگفت در پی ایجاد هجمه‌های رسانه‌ای هستند هجمه رسانه‌ای هستند، افزود: یکی از مهمترین مشکلات جامعه پایین بودن سواد رسانه‌ای است زیرا با سواد رسانه‌ای می‌توان بسیاری از اخبار را به خوبی رصد کرد و مردم هم با سواد رسانه‌ای می‌توانند به خوبی اخبار معاندانه دشمن را تحلیل کنند.

وی با بیان اینکه اگر سواد رسانه‌ای به درستی تبیین شود اهداف و انگیزه رسانه‌های بیگانه مشخص شده و رسانه‌های استکباری دیگر نمی‌توانند از کاه کوه بسازند، گفت: کار رسانه‌های بیگانه این است که همیشه حقیقت را وارونه جلوه دهند و مردم را دچار شک و تردید کنند.

فرماندار ویژه آمل با اشاره به نقش گسترده و تعیین کننده سواد رسانه‌ای در جهاد تبیین، افزود: باید در راستای خدمت به مردم و ایجاد امیدآفرینی و اعتمادبخشی عمومی منویات رهبر انقلاب اسلامی را سرلوحه کار قرار دهیم.

وی با بیان اینکه استان مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است و در این بین مردم شهرستان آمل با تقدیم یک هزار و ۱۹ شهید همیشه در صحنه و نقش آفرین بودند، گفت: امنیت، ابهت، اقتدار، عزت و افتخارات کشورمان را مدیون خون شهدایی هستیم که از جان خود گذشتند تا امنیت و آسایش برای هموطنان به ثمر آورند.

زارعی با اعلام اینکه آمل از شهرهای شاخص مازندران است که نام این شهرستان با حماسه سازی در ششم بهمن سال ۱۳۶۰ و تقدیم ۴۱ شهید در یک نیم روز برای همیشه در وصیتنامه سیاسی الهی امام راحل ماندگار و جاوید است، بیان کرد: آمل از صنعتی‌ترین شهرهای مازندران بوده که با دارا بودن نیمی از صنعت و ارزآوری در ایجاد اشتغال و مبارزه با بیکاری سرآمد است.

روابط عمومی قلب تپنده و مغز متفکر یک سازمان است

رئیس انجمن روابط عمومی ایران در مازندران نیز در این نشست اظهار کرد: انجمن روابط عمومی در کشورمان بیش از ۵۰ سال قدمت دارد و با اهداف گسترده‎ای پا به میدان گذاشته است.

سیدعلی حسینی با اشاره به اهداف فعالیت هیأت رئیسه انجمن روابط عمومی ایران در مازندران، افزود: امید داریم با نگاه تخصصی به حوزه روابط عمومی و به کارگیری افراد مجرب متخصص در کنار هم بتوانیم آموزش روابط عمومی‌ها را در دستور کار قرار دهیم تا بازدهی، عملکرد و تأثیرگذاری بیشتر را شاهد باشیم.

رئیس انجمن روابط عمومی ایران در مازندران با بیان اینکه امروزه روابط عمومی در نهادها و دستگاه‌های مازندران عملکرد بسیار ضعف دارند و رویکرد تخصصی در کارها مشاهده نمی‌شود، تصریح کرد: پس از بررسی و رصد روابط عمومی‌ها سعی داریم با به رسالت آموزش خود در کنار مسئولان جامه عمل بپوشیم تا با نگاه هدفمند عملکرد سازمان ها افزایش یابد.

حسینی با اعلام اینکه مردم در بسیاری از اوقات فکر می‌کنند که صدای شان توسط مدیران شنیده نمی‌شود و این مهم اعتراض آنها را به همراه دارد، یادآور شد: روابط عمومی قلب تپنده و مغز متفکر یک سازمان است و اگر این پست اساسی در جایگاه خود نباشد و به وظایف‌ خود آگاهانه عمل نکند ارتباط مردم با سازمان قطع می‌شود.

وی ادامه داد: قطع ارتباط مردم و سازمان‌ها باعث بروز عوامل و آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در جامعه می‌شود.

رئیس انجمن روابط عمومی ایران در مازندران با اعلام اینکه این انجمن در ۱۷ استان کشور فعالیت دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون نزدیک به ۳۰ هزار سازمان‌های مردم نهاد در کشور داریم که معتبرترین آن انجمن روابط عمومی ایران است.

حسینی با اشاره به اهمیت مقوله آموزش، برگزاری همایش و سمینارها برای افزایش سطح روابط عمومی‌ها در مازندران، گفت: باید در کارهای جمعی، نگاه تیمی و گروهی را ارتقاء دهیم و با دیدگاه استانی و مشاهده مازندران به عنوان کلان شهر عادلانه در منطقه‌ای ورود پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۶ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402070604228
  • خبرنگار :