به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، این موزه اعلام کرد اکثر اقلام گمشده از جواهرات و شامل انگشترهای طلا، گوشواره، دستبند و گردنبند و بیشتر از یونان و روم بوده است.
موزه بریتاتیا همچنین تصاویری منتشر کرده که میگوید مواردی مشابه موارد گمشده را نشان میدهد به این امید که مردم آنها را شناسایی کنند.
اعتقاد بر این است که قدمت برخی از جواهرات به اواخر عصر برنز و دوره هلنیستی و دوره رومی برمیگردد.
موزه بریتانیا ماه گذشته فاش کرد که حدود ۲۰۰۰ اثر باستانی در مدت زمان قابل توجهی مفقود شده است. در این میان یکی از کارکنان ناشناس اخراج شد و موزه بریتانیا در حال انجام اقدامات قانونی است.
در نتیجه این رسوایی بزرگ «هارتویگ فیشر» مدیر موزه و معاونش «جاناتان ویلیامز» استعفا کردند.
موزه بریتاتیا اخیرا اعلام کرده ۶۰ مورد از آثار مسروقه بازگردانده شده و ۳۰۰ مورد قرار است به زودی بازگردانده شوند.
جورج آزبورن، رئیس هیات امنای موزه، ماه گذشته گفت که موزه کاتالوگ کاملی از همه آثار در مجموعه خود که در طول چند صد سال جمعآوری شده است، ندارد و کسی که از موارد ثبتنشده مطلع باشد، سوء استفاده بزرگی در حذف برخی از این موارد داشته است.
یک فروشنده هلندی آثار باستانی قبلاً گفته بود که تعداد زیادی از آثار باستانی موزه را به صورت آنلاین خریداری کرده است. او همچنین گفته بود دو سال پیش موزه بریتانیا را از اشتباهات احتمالی آگاه کرده اما هیچ اقدامی انجام نشده است.
در پی مسائل بحثبرانگیز اخیر درباره سرقت آثار «موزه بریتانیا»، نخست یونان، سپس نیجریه، چین و ولز خواستار استرداد آثار تاریخی از این موزه شدهاند.
انتهای پیام