به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «سلولهای بنیادی، نویدبخش درمان ناباروری»، «احساس خوب با سلولدرمانی برای بیماران پارکینسون»، «نقش فناوریهای تکسلولی در ایمونولوژی» و «زیستنگار» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره میخوانیم.
مریم رنجبر در بخشی از مطلب سخن سردبیر نوشته است: «شماره دوازدهم نشریه به توان سلول منتشر شد. در این شماره به بررسی پیشرفتهای علوم زیستی پرداختهایم که در حوزه درمان و فناوری، دستاوردهای قابل توجهی را به دنبال داشته و خواهد داشت. استفاده از انواع سلولهای بنیادی امروزه یکی از موثرترین درمانها را برای بیماریهای صعبالعلاج ایجاد کرده است، با این حال استفاده از این روشها هنوز در بسیاری از موارد در حد تئوری باقی مانده یا نهایتا در مراحل اولیه فاز آزمایشگاهی است؛ که البته در بعضی موارد میتواند به علت دشواری در حفظ شرایط لازم برای رشد سلولها یا هزینههای بالا برای آن باشد؛ که خوشبختانه با وجود تمامی مشکلات پژوهشهای سلولهای بنیادی هنوز در حال پیشروی هستند. دانشجویان علوم زیستی امیدهای تازهای هستند که با مطالعه مقالات و نتایج پژوهشهای دانشمندان گذشته میتوانند ادامه راه آنها را در پیش گرفته و در حفظ حیات جهان و جهانیان گام بردارند. امید است امروز همه دانشمندان به موفقیتهایی بهتر از دیروز دست یابند.
نشریه شماره ۱۲ آخرین نشریهای است که به سردبیری بنده منتشر میشود. از دنبالکنندگان نشریه «به توان سلول» تقاضا دارم همچنان نشریه ما را دنبال کنید.
نشریه علمی دانشجویی «به توان سلول»، به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه الزهرا (س) و مدیرمسئولی و سردبیری مریم رنجبر بهصورت فصلنامه منتشر میشود.
انتهای پیام