علی شمسی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آغاز فصل پاییز و در پیش بودن بارندگیها اظهار کرد: با توجه به پیشبینی وقوع بارندگیهای بیش از نرمال، آمادگیها تقویت شده است. با حفاریهای یک سال اخیر آبفا و اقداماتی که در این راستا انجام داد، امیدواریم مشکلات آبگرفتگی شهر امسال بسیار کاهش یابد.
وی افزود: نمیدانیم در اهواز از کی و چه میزان بارش خواهیم داشت و نمیتوان قول داد که هیچ آبگرفتگی نخواهیم داشت زیرا ممکن است در بازه زمانی کم مقدار زیادی باران ببارد و در این شرایط برای دفع آب به کمی زمان نیاز است. در سالهای گذشته نیز مواردی داشتیم که در کمتر از ۱۰ دقیقه ۲۰ تا ۳۰ میلیمتر بارندگی رخ داد. در این راستا پیشبینیهای ابتدایی انجام شده است و امیدواریم در کمترین زمان ممکن آبهای سطحی دفع و شهروندان با کمترین زحمت مواجه شوند.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: اجاره ماشینآلات مکنده و خرید پمپ و دیگر تجهیزات انجام شده است. در ۵۰ تا ۶۰ درصد مکانهایی که سال گذشته دچار آبگرفتگی شده بودند نیز لولهرانیهایی به صورت مقطعی ایجاد شده است تا آبهایی که به صورت کاسهای جمع میشود را دفع کنیم.
شمسی بیان کرد: بزرگترین پروژه دفع آبهای سطحی در شهر اهواز، پروژه خط ۱۸۰۰ است که از کنار پل پنجم شروع میشود و از دانشگاه شهید چمران عبور میکند و تا کوی علوی میرسد. اجرای این خط به انتهای کار رسیده و تعدادی پمپ نیز خریداری شده و در اختیار شرکت آبفا قرار گرفته است تا آبهای سطحی منطقه ۶ توسط این خط دفع شود.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به نقاطی که ممکن است امسال دچار آبگرفتگی شوند، گفت: با توجه به اینکه منطقه ۸ شهرداری اهواز خط القعر است و آب از سمت مناطق یک و هفت به منطقه ۸ سرازیر میشود، مشکلات خاصی در این منطقه وجود دارد که پیشبینیهای لازم انجام شده است تا در کمترین زمان با استفاده از پمپ، آب به سمت زمینهای بایر هدایت شود.
وی افزود: در سالهای گذشته منطقه ۶ بیشترین آبگرفتگیها را داشت اما با قول آبفا و استفاده از خط ۱۸۰۰، امسال مردم این منطقه کمترین زحمت را خواهند داشت.
شمسی بیان کرد: برای دفع آبگرفتگی در خیابان ادهم نیز پروژه سنگینی باید اجرا شود؛ فعلا مقرر شده است که مانند سال گذشته آبگرفتگی این منطقه با پمپ اسپی دفع شود. به این منظور، قبل از هر بارندگی پمپ در این منطقه نصب میشود تا با مشکلی مواجه نشویم.
سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز با اشاره به تقسیم کار لایروبی جویها بین شهرداری و آبفا گفت: در تلاش هستیم که مدت آبگرفتگیها به کمترین زمان برسد.
وی با اشاره به وضعیت حفاریهای شرکت آب و فاضلاب نیز بیان کرد: مردم باید توجه کنند اگر شرکت آبفا جایی را حفاری میکند در پی آن تخلیه خاک، نظافت مکان، لولهگذاری و آسفالت محل حفاریشده باید توسط آبفا انجام شود اما در اهواز این ذهنیت برای مردم ایجاد شده است که محل حفاریهای آب و فاضلاب باید توسط شهرداری آسفالت شود؛ در حالی که هر دستگاه خدمترسان که حفاری را انجام میدهد باید محل را ترمیم کند و در اختیار شهروندان قرار دهد.
شمسی افزود: امیدواریم تا پایان مهرماه حفاریها به حداقل رسیده باشند تا مردم دچار زحمت کمتری شوند.
انتهای پیام