سازمان جهادکشاورزی استان همدان اعلام کرد

نیمه‌دوم سال، جوجه‌ریزی کمتر از دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه نمی‌شود

سرپرست مدیریت طیور سازمان جهادکشاورزی استان همدان از تولید ۳۰ هزار و ۲۴۰ تن گوشت مرغ در شش ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: در نیمه نخست امسال ۱۵ میلیون و ۲۷۲ هزار و ۸۵۶ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ استان صورت گرفت.

میثم پورطلوعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال گذشته دو میلیون قطعه بیشتر بوده است، اظهارکرد: در نیمه دوم سال برنامه داریم به طور میانگین ماهانه دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در شش ماهه نخست سال گذشته ۱۳ میلیون و ۳۸۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته بود، یادآور شد: درشش ماهه نخست سال گذشته ۲۶ هزار و ۴۹۸ تن گوشت مرغ در استان همدان تولید شد.

پورطلوعی با بیان اینکه تولید گوشت در شش ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۴ درصد رشد داشته است و در حال حاضر مشکلی در تأمین مرغ نداریم، تصریح کرد: مرداد امسال برنامه جوجه‌ریزی استان سه میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه بود که سه میلیون و ۶۰۰ هزار تن جوجه‌ریزی شد اما در شهریورماه جوجه‌ریزی استان کاهش یافته و به دو میلیون و ۲۶۰ هزار قطعه رسید.

وی با تأکید بر اینکه بنا داریم میزان جوجه‌ریزی استان در شش ماهه دوم سال از دو میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه کمتر نباشد، خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست امسال ۶۳۸ واحد پرورش مرغ جوجه‌ریزی داشتند و در حال حاضر نیز از ۵۴۰ واحد مرغ گوشتی استان ۴۴۰ واحد آماده به کار هستند.

پورطلوعی با بیان اینکه ماهانه ۱۳۰ واحد جوجه‌ریزی داشته باشند کفاف نیاز استان را می‌دهد، افزود: نیاز روزانه استان همدان به‌صورت میانگین ۱۵۰ تن است که یا از طریق پشتیبانی امور دام خریداری و یا به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

وی درباره علت کاهش جوجه‌ریزی شهریورماه گفت: واحدهای فعال دو ماه درگیر می‌شوند و تا ۷۰ روز نمی‌توانند جوجه‌ریزی کنند به همین علت میزان جوجه‌ریزی در شهریور کاهش داشت ضمن اینکه عدم تأمین نهاده از سوی شرکت‌های واردکننده نهاده‌های دامی نیز باعث کاهش جوجه‌ریزی در این مقطع شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ مهر ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402070402465
  • خبرنگار : 50034