دکتر رزیتا خداشاهی با اشاره به اینکه با توجه به سفرهای اخیر و آغاز سال تحصیلی و شروع فصول سرد نیاز به اقدامات پیشگیرانه برای عدم شیوع بیماریهای ویروسی تنفسی احساس میشود، خاطرنشان کرد: در هفتههای اخیر شاهد بروز بیماری آنفلوانزا و کووید بودیم که موجب افزایش ابتلا به بیماریهای تنفسی فوقانی و در برخی افراد درگیری دستگاه تنفسی تحتانی شده است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه افرادی که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند بیش از سایرین در معرض ابتلا به نوع شدید بیماری هستند، تصریح کرد: مادران باردار، بیماران زمینهای و کودکان از جمله گروههای در معرض خطر ابتلا به نوع شدیدتر بیماری هستند.
خداشاهی با اشاره به اینکه گروههای در معرض خطر بهتر است با مشورت پزشک معالج واکسن آنفلوانزا را دریافت کنند تا در صورت ابتلا به این بیماریها، درگیر علائم شدید بیماری نشوند، گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی به خصوص در مکانهای پر ازدحام برای کنترل بیماری کووید نیز ضروری است.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وی تأکید کرد: بیماری کرونا از حالت پاندمی به آندمی تبدیل شده است، اما همانند سایر بیماریهای ویروسی میتواند خطراتی را برای برخی از افراد به همراه داشته باشد.
مسئول کمیته علمی کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر شاهد درصد اندکی بروز بیماری کووید هستیم که البته میزان تست مثبت تنها ملاک نیست و علایم بالینی نیز نقش تعیین کنندهای در این موضوع دارد، گفت: افراد دارای علائم سرما خوردگی همانند گذشته باید از ارتباط با سایرین پرهیز کنند تا بیماریهای ویروسی شیوع کمتری داشته باشند.
انتهای پیام