ویدیو / برداشت انگور و تولید کشمش در «ملایر»؛ شهر جهانی انگور

آذر ماه سال ۹۷ نظام تولید انگور درّه‌جوزان ملایر در استان همدان به عنوان دومین میراث کشاورزی جمهوری اسلامی ایران و پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به ثبت رسید و برند انگور ملایر جهانی شد. این شهرستان از نظر میزان تولید انگور در رتبه چهارم کشور و از نظر سطح زیر کشت انگور رتبه پنجم کشور را دارد. ۷۰ درصد انگور تولیدی در شهرستان یعنی حدود ۴۳ هزار تن به انواع کشمش آفتابی، تیزابی و سایه خشک تبدیل شده که حدود ۳۰ هزار از این میزان به کشورهایی از جمله روسیه، اوکراین، پاکستان، هند، عراق و رومانی صادر می‌شود.

خبرنگار: فرنوش رئیسی / تصویربردار: مهدی خضریان / تدوینگر: مریم غلامی

  • سه‌شنبه/ ۴ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1402070402054
  • خبرنگار : 50416