قاسم شرکایی دوشنبه، ۳ مهر در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه ۳۰۰ برنامه برای شهرداری شهر تعیین شده است، افزود: ریل گذاری برای شهر از جانب شوراها اتخاذ میشود و در این دوره از شوراها به دنبال ریل گذاریهای زیرساختی برای شهر بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه با ریلگذاری زیرساختی به دنبال درآمد پایدار و نیز ایجاد زیرساخت های لازم برای جمعیت فعلی و آیندگان هستیم، افزود: راه اندازی کارخانه آسفالت شهر اسدآباد یکی از ریل گذاری های شورای این دوره شهر اسدآباد بود که به دنبال درآمد پایدار برای شهرداری و نیز ایجاد زیرساخت برای سالهای آینده بود.
شرکایی هوشمندسازی و الکترونیکی کردن شهرداری را از دیگر ریل گذاری های اتخاذ شده شورا به منظور اجرایی شدن توسط شهرداری دانست و گفت: کاسته شدن تعداد مراجعات، کاهش دردسرهای شهروندان و عدم تبعیضهای احتمالی و اتفاقی در شهرداری برای ارباب رجوع را از جمله مزایای الکترونیکی شدن شهرداری میتوان برشمرد.
وی با بیان اینکه برنامههای زیرساختی خوبی در حال انجام است، تصریح کرد: خبرهای خوبی در راه بوده که به طور قطع در فرصت مناسب این خبرهای نویدبخش را به اطلاع مردم شهر اسدآباد میرسانیم.
شرکایی در ادامه با اشاره به تقدیم چندی پیش استعفای شهردار اسدآباد به شورا گفت: در رابطه با موافقت با استعفای شهردار اسدآباد طی چند روز آینده توسط شورا تصمیم گیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه در انتخاب شهردار اسدآباد تحقیقات و آنالیز بسیاری انجام داده بودیم ،گفت: بهرنگ دالوند، شهردار اسدآباد در برخی از مسائل اجرایی بسیار عملکرد خوبی داشت اما متأسفانه از یک جایی به بعد بدون هماهنگی شورا به برخی از کارهای عمرانی شتاب بخشیده بود و این شتاب بخشی در کارهای عمرانی زیرساختی که منابع آن از محل بیت المال است، موجب مخالفت و گلایهمندی ما بود چرا که کارهای شتاب زده کیفیت و استاندارد لازم را ندارد.
رئیس شورای اسلامی شهر اسدآباد با اشاره به اینکه اعضای شورا نماینده مردم یک شهر هستند و باید از منابع مالی مردم در شهرداری صیانت کنند و مانع از شتاب زدگی در پروژهها باشند، ادامه داد: شهرداری نیاز به افتتاحیه و هماهنگی با افتتاحیه مناسبتهای دیگر که مربوط به شهرداری نیست، ندارد بلکه باید کار برای مردم باشد و با استاندارد و کیفیت انجام بگیرد.
شرکایی خاطرنشان کرد: در همین رابطه تذکر لازم داده شد و شرایط شهردار و برخی کارمندان که در این رابطه همکاری کردند، موجب شد که ماده ۸۱ را در رابطه با تحقیق و تفحص در امور برخی از واحدهای شهرداری صورتجلسه کنیم و شاید در این رابطه عملکرد آنها درست بوده باشد اما ما به وظیفه خود عمل کردهایم و اگر تخلفی از طرف هر کسی شکل گرفته، باید رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه در سوم خرداد شورا به شهردار اسدآباد تذکر شفاهی داده و دعوت به تذکر کتبی کرده است و وی باید در ۲۵ خردادماه تشریف می برد اما عنوان کرد همچنان حاضر به همکاری است، یادآور شد: متأسفانه به آن نقطه ای که شورا هدفگذاری کرده بود و میخواست، شهردار نرسید.
شرکایی با بیان اینکه در رابطه با تقدیم استعفای شهردار اسدآباد به شورا به منظور شرکت در انتخابات مجلس کاملا بی اطلاع هستیم، گفت: اهم ستعفای تقدیمی شهردار به شورای شهر این است که فضای همدلی و همکاری در شهر وجود ندارد و علتی خاصی برای استعفای خود نیاورده است، اگر با شهردار همدل و همکاری نداشتیم، لوایح و درخواست های وی را هیچ گاه مصوب نمی کردیم.
وی با بیان اینکه در ۲۲ شهریور شهردار استعفا کرده است، اظهار کرد: ما نمیتوانیم سرسوزنی از حقوق مردم بگذاریم، وی شهردار مردم است. سر مسأله شهر با کسی تعارف ندارم، انتقادات بنده شاید موجب شده که شهردار متوجه شود که از روند کار وی راضی نیستیم و تصمیم به استعفا بگیرد.
شرکایی مطرح کرد: شهردار در شهر اسدآباد حق مستقل عمل کردن ندارد چرا که این شورا است که ظرفیت و پتانسیلهای شهر را میشناسد و در نوک پیکان مطالبات مردمی بوده و منتخب مردم است و مستقیم با مردم و ادارات در ارتباط هستند.
شهردار اسدآباد در هوشمندسازی و ایجاد درآمد پایدار شهرداری کوتاهی کرد
وی با بیان اینکه برنامه شورا در این دوره آینده نگری و اجرای پروژههای زیرساختی بوده است، یادآور شد: الکترونیک کردن و هوشمندسازی شهرداری و ایجاد درآمد پایدار از جمله درخواستهای شورا بود که شهردار در این موارد کوتاهی کرد هر چند قول داد عمل کند و منتظر اقدامش بودیم اما تاکنون اجرایی نشده، تا اینکه بحث تقدیم استعفا از جانب شهردار به شورای اسلامی پیش آمد.
شرکایی اظهار کرد: آسفالت و جدولگذاری و موزائیکشهر و کارهای عمرانی وظیفه ذاتی و روزمره شهرداری است و برای شورا و شهرداری هیچ افتخاری ندارد و نیاز به بوق و کرنا نیست.
وی گفت: جذب سرمایه گذار، هوشمندسازی شهر و ایجاد درآمد پایدار از جمله وظایفی است که باید شورا و شهرداری پیگیر باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر اسدآباد با بیان اینکه تنها به شهردار انتقاد نداریم بلکه به بسیاری از دستگاهها نیز انتقاد وارد است، خاطرنشان کرد: در همین رابطه نامهنگاری خود را با ادارات و دستگاهها آغاز کردهایم.
شرکایی یادآور شد: بسیاری از معضلات از جمله آب، جمع آوری آب های سطحی و فاضلاب را پیگیریم و نامهنگاری به ادارات را شروع کردهایم و در رابطه با جمعآوری آبهای سطحی شهر، پیگیر راه اندازی مرکز علمی و پژوهش شورا بودیم و خبرهای بسیار خوبی در راه است.
وی با بیان اینکه بحث معضل فرونشست را با نامه نگاری به ادارات مرتبط شروع کرده ایم، گفت: ادارات و دستگاههای مرتبط در رابطه با فرونشست باید پاسخگو باشند که برای رفع این مشکل چه برنامهریزی انجام دادهاند تا شورای اسلامی شهر اسدآباد نیز با برنامهریزی و پکیج مناسب برای ستاد بحران مدیریت شهر آماده داشته باشد.
به دنبال تدبیر برای فرونشست ها هستیم
شرکایی تصریح کرد: اگرچه بحث فرونشست وظیفه ذاتی شورا نیست اما ممکن است چند سال دیگر دامنه آن به سطح شهر کشیده و موجب مشکلات و معضلات بسیاری برای مدیریت شهری ایجاد شود و از هم اکنون باید چاره ای برای آن اندیشید.
وی در رابطه با پارکینگ عمومی شهر اسدآباد نیز گفت: برای احداث پارکینگ عمومی در شهر اسدآباد دو نقطه شهری شامل مدرسه ۱۵ خرداد و نیز جهاد کشاورزی سابق در نظر گرفته شده است که به دنبال تسهیل سازی کار هستیم.
شرکایی همچنین با بیان اینکه به دنبال ایجاد چاه های جذبی در شهر اسدآباد هستیم، خاطرنشان کرد: مساحت شهر اسدآباد ۱۰۰۰ هکتار بوده که ۴۰۰ هکتار آن را ساختمان های سطح شهر اشغال کرده و آب فاضلاب این ساختمان ها به فاضلاب شهری متصل است و آب ناودان های شهر باید به چاه های جذبی هدایت شود.
وی گفت: با هدایت آب ناودان های ساختمان های مسکونی به چاههای جذبی بحران روان آب ها و فرونشست ها اتفاق نخواهد افتاد و با این اقدام آب ها به زمین هدایت می شود.
شرکایی همچنین گفت: در بودجه امسال احیاء و احداث پنج سرویس بهداشتی عمومی در نظر گرفته شده که سه مورد در رابطه با احیاء و دو مورد در مورد احداث خواهد بود ضمن اینکه دو باب سرویس بهداشتی مشاغل مزاحم شهر نیز احیاء خواهد شد.
انتهای پیام