محمدباقر خوشکردار دوشنبه ۳ مهر در کارگروه امور زیربنایی و تأمین مسکن شهرستان همدان، با بیان اینکه ضمانت زنجیرهای در بانکهای عامل همدان محقق نشده است، افزود: این موضوع باعث شده روند عقدقرارداد تسهیلات مسکن روستایی کُند شود.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه ۱۰۹ هزار و ۶۹۹ فقره مسکن روستایی در سطح استان مقاومسازی شده است، بیان کرد: شاخص مقاومسازی مسکن روستایی استان همدان ۶۶ درصد بوده در حالی که این شاخص در شهرستان همدان ۵۵ درصد است.
خوشکردار اظهار کرد: پایین بودن شاخص مقاومسازی مسکن روستایی در بخش شراء باعث شده شاخص شهرستان نیز کاهش یابد به طوری که در بخش شراء ۳۰۴۵ واحد مقاومسازی شده و شاخص مقاومسازی این بخش ۲۳ درصد است.
وی درباره پروانه ساخت پروژههای مسکن ملی، افزود: پروژه ۱۲۰ واحدی شهرک بهشتی پروانه ساخت دارد، پروژه ۶۹۰ واحدی در حال دریافت پروانه بوده و پروژه ۶۰۰ واحدی نیز در حال پیگیری صدور پروانه ساخت است. در پروژه ۱۱ هزار واحدی کوی پرواز نیز ۱۰ میلیارد تومان بابت پروانه ساختمانی به حساب شهرداری همدان واریز شده است.
اضافه شدن ۱۱۰ هکتار زمین به پهنههای ساخت مسکن همدان
معاون شهردار همدان نیز در این جلسه از اضافه شدن ۱۱۰ هکتار زمین به پهنههای ساخت مسکن همدان خبر داد و گفت: ۱۱۰ هکتار از زمینهای شهرداری با موافقت شورای شهر به پهنههای ساخت مسکن شهر همدان اضافه میشود.
امیر فتحیاننسب با بیان اینکه ظرف چند روز آینده تفاهم این اراضی امضاء خواهد شد، اظهار کرد: یکی از مباحث مهم در زمینه ساخت مسکن ملی این است که باید سرانههای عمومی از جمله مدرسه، مسجد و فضاهای فرهنگی نیز همزمان ساخته شود در غیر این صورت با بحران بزرگ رفت و آمد شهروندان مواجه خواهیم شد.
رئیس اداره نظارت بر ساخت مسکن راه و شهرسازی استان همدان نیز در ادامه گفت: خیلی از پروژههای مسکن ملی در حال ساخت همدان پروانه ندارند و نظارتی روی آنها صورت نمیگیرد. پروژهای که پروانه ساخت ندارد چطور وارد مرحله سقف دوم شده است؟
ابراهیم ورکانه اظهار کرد: یکی از معضلات مسکن ملی این است که قیمت مشخص نیست و تفاهمنامهای وجود ندارد. ضمن اینکه زمان ساخت این مساکن مشخص نیست که باعث آشفتگی مردم شده و لازم است در شورای تأمین مسکن استان مطرح شود.
انتهای پیام