به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی فرقهنیوز، حجتالاسلام مهدی قیاسی کارگرمقدم، محقّق و پژوهشگر حوزه فرق و ادیان در یادداشتی با عنوان «از محفاظتِ آثار تاریخی ایران توسط رهبر انقلاب، پیرمحافظ و سید ابراهیم رئیسی تا ناسیونالیستهای غربپرست» نوشت: همواره جماعت ناسیونالیست و مدعی ملّیگرایی و باستانپرستی به تبعیت از دولت مطبوعشان (پهلوی) نشان دادند ملّیگرایی را وادادگی در مقابل غرب، بردگی غرب، غرب پرستی و خود تحقیری میبینند.
در پرده اول این یادداشت با عنوان "رهبر معظم انقلاب و جلوگیری از تخریب مزار فردوسی" با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ماجرای تخریب مزار فردوسی آمده است: مقام معظم رهبری: اول انقلاب عدهای از مردمِ بااخلاصِ بیاطلاع رفته بودند قبر فردوسی را در توس خراب کنند! وقتی من مطلع شدم، چیزی نوشتم و فوراً به مشهد فرستادم؛ که آن را بردند و بالای قبر فردوسی نصب کردند؛ نمیدانم الآن هم هست یا نه. چشمشان که به شهادت بنده میافتد، لطف میکردند و میپذیرفتند و دیگر کاری به کار فردوسی نداشتند! حقیقت قضیه این است که فردوسی یک حکیم است؛ تعارف که نکردیم به فردوسی، حکیم گفتیم. الآن چند صد سال است که دارند به فردوسی، حکیم میگویند. حکمت فردوسی چیست؟ حکمت الهیِ اسلامی. ۱۳۷۰/۱۲/۰۵
نویسنده در پرده دوم این یادداشت با عنوان "حجتالاسلام سید محمود موسوی، پیر محافظِ تخت جمشید" آورده است: حجتالاسلام سید محمود موسوی نژاد، مسئول حوزه علمیه شهرستان مرودشت بین دوستداران میراث فرهنگی و علاقهمندان به یادمان فرهنگی تخت جمشید به پیر محافظ تخت جمشید شهرت یافته است و به جهت فعالیتهایی که برای مراقبت از تخت جمشید انجام داده از سوی آنان مورد تکریم و احترام است. این روحانی بیش از سی سال پیش با پاسبانی در اطراف تخت جمشید و تشکیل گروههای محافظ مردمی و برقراری کشیک شبانه در روزهای آغازین انقلاب که برخی سود جویان قصد تخریب و غارت تخت جمشید را داشتند از این بنای کهن مراقبت کرده است.
در پرده سوم این نوشتار با عنوان "الواح هخامنشی، سوغات رئیسی از آمریکا" نیز با اشاره به سخنان وزیر میراث فرهنگی آمده است: وزیر میراث فرهنگی گفت: قرار است از رئیسجمهور و ۳۵۰۶ لوح تاریخی مربوط به دوره هخامنشی که در هواپیمای او است، استقبال کنم. پیگیریهای مستمر نتیجه داد و سرانجام ۹ صندوق، هر کدام به وزن ۷۵ کیلوگرم که شامل مجموعهای ارزشمند از میراث فرهنگی و تمدنی کشور است، از آمریکا تحویل گرفته شد.
در پرده چهارم تحت عنوان "تاراج آثار باستانی با اجازه حکومت ناسیونالیسم و مدعی ملّیگرایی پهلوی!" نیز آمده است: در تاراج آثار باستانی ایران نباید نقش عوامل داخلی را نادیده گرفت؛ از عوامل دسته دومی مثل فروغی و اعضای هیأت دولت گرفته تا خود شخص رضا شاه. وزیر مختار آمریکا در گزارش محرمانهای که از صحبتهای خودش و حکمت وزیر فواید عامه تهیه شده بود، به نقش شاه در انتقال اشیاء یافت شده در تخت جمشید به آمریکا اشاره میکند: «ایشان همچنین ابراز داشتند که اعضای هیأت وزیران، به استثنای او و نخست وزیر، شدیداً با انتقال سی هزار لوح گلی به شیکاگو مخالف بودند به نحوی که نهایتاً ناچار مسئله به شخص شاه ارجاع شده بود که ایشان نیز پس از توضیحات وزیر مبنی بر اینکه انتقال لوحها، برای موفقیت مذاکرات کنونی ضروری است! با اکراه نظر قبلی خود را تغییر داده و با انتقال آنها موافقت کرده بودند.» (تاراج بزرگ؛ آمریکا و غارت میراث فرهنگی ایران ۱۳۲۰- ۱۳۰۴ خورشیدی، دکتر قلی مجد، ترجمهی مصطفی امیری)
کارگر مقدم در پرده آخر این یادداشت با عنوان "ادعای ملیگرایی از شعارهای تو خالی تا واقعیت" آورده است: همواره جماعت ناسیونالیست و مدعی ملّیگرایی و باستانپرستی به تبعیت از دولت مطبوعشان (پهلوی) نشان دادند ملّیگرایی را وادادگی در مقابل غرب، بردگی غرب، غرب پرستی و خود تحقیری میبینند و آنچه بنام عشق به ایران باستان را زمزمه میکنند تنها شعاری تو خالی و دیکته شده از اربابان آنهاست، والا نه تخریب آثار باستانی توسط فتنهگران برای آنها مهم است و نه تاراج آثار باستانی در حکومت پهلوی و نه بذل و بخشش خاک ایران (بحرین) برایشان حائز اهمیت است! تاریخ را فقط برای اسطورهسازی تخیلی و برداشتهای موردی یا تحریف شده، در جهت اهداف ضد اسلامی میخواهند؛ نه درس عبرتی، نه حقیقت پژوهی تاریخی و نه عِرق ملی دارند؛ در مقابل این مدعیان، همواره دینداران حقیقی و مسلمانان را در حال محافظت از آثار باستانی برای تحقیق، حقیقتیابی، پژوهش و درس عبرت از تاریخ بر اساس مبانی دینی، میبینیم.
اتکاء به توان ملّت ایران و نیروی جوان ایرانی و باور توان ایرانیان توسط حکومت دینی بر هر صاحب عقل و خردی نشان میدهد نگاه و عملکرد معقول نسبت به ملّت ایران را باید در جماعت انقلابی یافت نه مدعیان ملّیگرایی که در واقع خودفروختگان و بردگان غرب هستند.
انتهای پیام