دکتر فرزاد پارسا در گفتوگو با ایسنا، در رابطه با افزایش قیمت غذاهای دانشجویی اظهار کرد: تغییر قیمت غذاهای دانشجویی هر سال و بسته به تغییر قیمت اقلام غذایی رخ میدهد که امسال نیز برهمین روال صندوق رفاه دانشجویان با همفکری دانشگاههای حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بنا را بر این گذاشتند که سهم دانشجو از بهای تمام شده غذاها به میزان ۱۵ درصد باشد.
وی افزود: این تصمیم به این معنی است که ۸۵ درصد هزینه را دانشگاه متقبل شده و ۱۵ درصد را هم دانشجو پرداخت کند.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه کردستان عنوان کرد: غذاهای ارائه شده در سه سطح قیمتی گران، متوسط و ارزان دسته بندی شده و قیمت غذای گران برای دانشجو بر اساس این دستورالعمل به میزان ۱۰ هزار تومان، غذای متوسط ۸ هزار تومان و ارزان ۵ هزار تومان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه این میزان بسیار کمتر از ۱۵ درصد ابلاغی میباشد، تصریح کرد: بر این اساس دانشجو نه تنها ۱۵ درصد را پرداخت نخواهد کرد بلکه کمتر از آن را نیز پرداخت میکند.
پارسا تاکید کرد: بر اساس نامه صندوق رفاه دانشجویان که به روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی کشور ارسال شده است، سهم دانشجو از تامین هزینه غذای دانشجویی برای نیمسالهای اول و دوم سنوات اضافه مجاز، دو برابر، برای نیمسالهای سوم و چهارم سنوات اضافه مجاز، پنج برابر و برای نیمسالهای سنوات اضافه مجاز بیش از چهار نیمسال، هفت برابر و سهم دانشجوی سنوات عادی مجاز از تامین غذای دانشجویی در طول سال تحصیلی میباشد.
انتهای پیام