به گزارش ایسنا، محمدطیب صحرایی، امروز(اول مهر) در نشست بررسی موانع و مشکلات بخش تولید استان کرمانشاه که با حضور مدیران دستگاهها و تعدادی از فعالین بخش خصوصی برگزار شد، توجه به حوزه تولید و صنعت را از ضرورتهای مهم کرمانشاه برشمرد و اظهار کرد: وارد کردن هرگونه خدشه به این بخش و یا تضعیف آن خط قرمز استان بوده و سیاست مدیریتی کرمانشاه در این زمینه کاملا واضح و روشن است.
وی ادامه داد: تمام تلاش و رویکرد دستگاهها در همه سطوح باید در این راستا باشد که تولید و اشتغال در استان کرمانشاه معطل و مخدوش نشود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه چه در فصل تابستان و چه زمستان همه دستگاهها ملزم هستند نیازهای بخش تولید را فراهم کنند، تاکید کرد: بخش خصوصی نیز باید تمام توانمندی که دارد را در راستای تولید و اشتغال بکار گیرد.
صحرایی سرمایهگذارانی که سرمایههای آنان در خدمت تولید و اشتغال است را محترم دانست و خاطرنشان کرد: باید بین سرمایهگذار واقعی و افرادی که سرمایه خود را در حوزه سوداگری و آسیب به اقتصاد، امنیت و رفاه کشور به کار میگیرند، تفاوت قائل شد.
وی به دستگاههای خدمت رسان از جمله آب، برق، گاز و ... تاکید کرد از این پس برق هیچ واحدی بدون اطلاع خانه صنعت و معدن و اداره کل صمت استان قطع نشود و به موازات اخطارهایی که به واحدها داده میشود، رونوشتهایی نیز برای این دو بخش جهت استحضار ارسال گردد.
تاکید جدی دیگر استاندار کرمانشاه عدم مسدودی حسابهای فعالین بخش تولید، بدون اطلاع قبلی بود.
صحرایی با بیان اینکه فعالین اقتصادی نیز باید در زمینه پرداخت مطالبات دستگاهها اهتمام ویژه داشته باشند، افزود: این منابع مالی برای فعالیتهای عمرانی و زیرساختی و توسعه خدمات دستگاهها خصوصا در مناطق روستایی ضروری است.
وی به معضل مطالبات بخش خصوصی از دولت نیز اشاره کرد که در برخی موارد اهرمی برای وصول آن وجود ندارد و خواستار در نظر گرفتن چارچوبهای قانونی برای تهاتر این مطالبات شد.
لزوم تکمیل زنجیره ارزش افزوده در کرمانشاه
به گزارش ایسنا، موضوع دیگری که مدیر ارشد استان کرمانشاه بر آن تاکید کرد لزوم تکمیل زنجیره ارزش افزوده در بخش تولید و صنعت کرمانشاه در زمینههای مختلف خصوصا صنعت ساختمان بود و گفت: این زنجیره باید جزء به جزء بررسی و تکمیل شود.
وی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی استان در حوزه ساخت و ساز خصوصا در طرح نهضت ملی مسکن، ادامه داد: واحدهای تولیدی نیز باید استاندارد تولیدات خود را بگونهای در نظر بگیرند که امکان استفاده از تولیدات آن در ساخت و سازها وجود داشته باشد.
صحرایی گفت: باید در بخشهای مختلفی که ظرفیت داریم، پیشرانهای ایجاد اشتغال در استان شناسایی و تقویت و زنجیره آنها تکمیل شود.
ذخایر سوخت استان نباید به زیر ۹۰ درصد برسد
خواسته دیگر استاندار کرمانشاه از شرکت پخش فرآوردههای نفتی برای تامین سوخت پایدار مورد نیاز فصل زمستان خصوصا برای صنایع بود و گفت: باید قبل از شروع فصل سرما تمام ظرفیتهای ذخیره سوخت در بخشهای مختلف خصوصا صنایع تکمیل شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید میزان ذخیره سوخت استان از جلمه برای صنایع به زیر ۹۰ درصد برسد، افزود: هر زمان با کاهش ذخایر مواجه شدیم، باید پیگیریهای ملی آغاز شود.
انتهای پیام