"عبدالرحیم احمدزاده" امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک این دستاورد مهم علمی و آموزشی اظهار کرد: المپیادهای علمی یکی از شاخصهای مهم سنجش کیفیت آموزش در دستگاه تعلیم و تربیت شناخته میشود و آموزش و پرورش ناحیه یک ساری هم هرساله برای آن برنامه ویژه دارد.
وی با بیان اینکه تجربه نشان میدهد افرادی که در مقطع ابتدایی در طرح "جابربن حیان" موفق میشوند در مقطع متوسطه اول در جشنواره خوارزمی، شرکت فعال دارند، افزود: برگزیدگان جشنواره خوارزمی نیز در مقطع متوسطه دوم در المپیادهای علمی در رشتههای مورد نظر به فراخور علاقه خود، شرکت میکنند و مهمتر از همه، شرکتکنندگان و برگزیدگان المپیادهای علمی، اغلب در رشتههای مورد علاقه در دانشگاههای معتبر و صاحبنام پذیرفته میشوند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری تصریح کرد: همین روند نشان میدهد کسانی که در مسیر این جشنوارهها و المپیادهای علمی قرار میگیرند، وارد فرایند نخبگی میشوند و بیراه نیست اگر بگوییم هرکدام از دانشآموزان شرکتکننده و برگزیده در المپیادهای علمی، بالقوه جزو نخبگان آینده استان و کشور هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ هم فرایند اجرای المپیاد مانند یک ماراتُن علمی، پیچیده و دشوار در چندین رشته برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوم برگزار شد، خاطرنشان کرد: دانشآموزان هم بهرغم اینکه در مسیر آموزش روزانه در طول سال تحصیلی بودند؛ با راهنمایی، همراهی و برنامهریزی مدیران و معلمان، با انگیزه موفقیت وارد این رقابتها شدند و موجب افتخار است که شاهد کسب مدالهای رنگارنگ توسط دانشآموزان هستیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری در خصوص فرایندهای اجرایی این المپیاد توضیح داد: این آزمون توسط سمپاد کشور برگزار میشود و همکاران ما در مدارس، با توجه به رشتههای المپیادی و همچنین برابر شناختی که از دانشآموزان ساعی و پرتلاش دارند، نامنویسی اولیه را انجام میدهند. در همین زمینه آنان به کلاسهای تکمیلی و تقویتی که با حضور معلمان باتجربه برگزار میشود، هدایت میشوند.
وی با بیان اینکه تقویت دانش آموزان ساعی مورد توجه مسئولان نظام تعلیم و تربیت قرار دارد، یادآور شد: براساس رشته مورد نظر ممکن است در هر مرحله از فرایند آمادهسازی دانشآموزان، استادان شناختهشده از تهران هم به این کلاسها دعوت شوند تا زمینه علمی و آموزشی دانشآموزان شهرستانی تقویت شود.
احمدزاده با اشاره به اینکه مراحل اولیه المپیاد علمی در سطوح مدرسهای و شهرستانی انجام شد؛ در نهایت از هر رشته ۴۰ دانشآموز به مرحله نهایی راه یافت، تصریح کرد: از این تعداد پنج نفر از دانشآموزان متوسطه دوم استعدادهای درخشان ناحیه یک ساری و یک دانشآموز هم از دبیرستان غیردولتی مولوی موفق به کسب مدال شدند.
وی در تشریح ۶ مدال کسبشده توسط دانشآموزان ناحیه یک ساری، گفت: «صدرا کاظمیان» و «امیرعلی هاشمینژاد» در رشته زمینشناسی موفق به کسب مدال طلا شدند، «سید ماهان موسوی» در رشته زیستشناسی و «محمدعلی کاظمی» در رشته شیمی موفق به کسب مدال نقره شدند و در نهایت «ارمیا عباسی» در رشته فیزیک و «آروین حسینی» در المپیاد ادبی موفق به کسب مدال برنز شدند.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه یک ساری بیان کرد: مدالآوران سایر شهرستانها و استانها توسط باشگاه دانشپژوهان جوان در یک دوره آموزش فشرده و متمرکز در تهران شرکت میکنند تا در آزمون نهایی برای رشتههایی که رقابت جهانی دارند، تیم ملی المپیاد علمی کشور مشخص شود.
این مسئول با تأکید بر اینکه این دستاورد مانند هر موفقیتی اتفاقی نبوده و حاصل برنامهریزی هوشمندانه نظام تعلیم و تربیت استان مازندران و ناحیه یک ساری است گفت: این دانشآموزان درحقیقت جزو نخبگان علمی استان و کشور هستند و ما هم خوشحال هستیم که با همکاری خانوادهها و مشارکت معلمان و مدیران مجموعه آموزش و پرورش ناحیه یک و برنامهریزیهایی که در این حوزه انجام گرفت، این نتیجه حاصل شد.
مدیر آموزش و پرورش درخاتمه به دغدغه رهبر معظم انقلاب درخصوص اجرای کامل سند تحول اشاره کرد و گفت: چنین دستاوردهایی در حقیقت به معنای تحقق «ساحت تربیت علمی و فناوری» از شش ساحت سند تحول است و ما نیز تلاش خواهیم کرد در سال تحصیلی جدید هم از نظر کمی و هم کیفی، شاهد افزایش چنین پیروزیهایی باشیم.
انتهای پیام