محمدمهدی فداکار امروز ۲۸ شهریورماه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان اظهار کرد: اخبار هواشناسی و تغییرات باید بهروز اطلاعرسانی شود. اخبار هواشناسی در سیل تابستان سال گذشته به ما کمک کرد تا مردم آسیب نبینند.
وی خواستار بازبینی مسیلها در سراسر استان کرمان شد تا در زمان سیل آسیب کمتری وارد شود و افزود: اگر خسارتی به علت کوتاهی به استان وارد شود، افرادی که مقصر هستند باید پاسخگو باشند.
فداکار بیان کرد: صنایع و معادن باید قبل از بحران با اختصاص منابع و یا تجهیزات خود و یا شرکتهای پیمانکاری پای کار باشند تا در زمان بحران، گرفتار نشویم.
استاندار کرمان گفت: در مناطقی که حساسیت وجود دارد و احتمال سیل زیاد است باید کار با سرعت بیشتری با همکاری شرکتها و دستگاهها انجام شود.
به گزارش ایسنا، حمید سالخورده مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: در نیمه نخست امسال سه زمین لرزه بین ۳.۹ تا چهار ریشتر در استان رخ داده و در مجموع بیشترین زمین لرزهها در راور و کمترین در سیرچ بوده است.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم شناسایی روستاهای در معرض خطر سوانح طبیعی و ایمنسازی توسط دستگاههای مربوطه و همکاری نهادهای محلی و مردم، بیان کرد: در راستای تسهیلگری و برقراری ارتباط پایدار در مناطق روستایی، راهداری و راه و شهرسازی شمال و جنوب استان کرمان باید نسبت به تامین و ذخیره پلهای پیش ساخته اقدام کنند.
سالخورده تصریح کرد: رهاسازی حقابههای زیستی محیطی در پایین دست سدها باید رعایت شود زیرا به دلیل ایجاد کانونهای ریزگرد دچار مشکل هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمان در ادامه با اشاره به اینکه فرونشست زمین مسئله مهمی است ک سالها با آن درگیر هستیم، گفت: این موضوع بر مراکز جمعیتی و روستایی و حتی ساختمانهای مسکونی اثرگذار است و هزینه گزافی تحمیل یکند.
وی با اشاره ه اینکه فرونشست در اطراف بهرمان(رفسنجان) سه و نیم کیلومتر از خط راهآهن بافق - بندرعباس را دچار مشکل کرده، افزود: رفسنجان، سیرجان، شهر کرمان و عنبرآباد درگیر موضوع فرونشست زمین هستند و متاسفانه با عدم مطالعه فرونشست در استان مواجه هستیم.
انتهای پیام