تاکید قطب‌الدین صادقی بر ضرورت فرهنگ و هنر

قطب الدین صادقی با تاکید بر ضرورت فرهنگ و هنر در جامعه کنونی تصریح کرد: فرهنگ در هر شرایط و وضعیتی حتی در بحران‌های‌ اجتماعی ضرورت دارد چرا که همین فرهنگ و هنر خاصه تئاتر است که تکیه گاه روحی جامعه محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش رسیده، آیین گشایش نمایش " کمین ژاله" به نویسندگی و کارگردانی "حامد مکملی" در قالب آیین شب چراغ، دوشنبه‌شب ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۲ با حضور قطب الدین صادقی، حسین فدایی‌حسین، پریسا مقتدی و حسین ظاهری و جمعی از تماشاگران در تماشاخانه سنگلج برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، حامد مکملی نویسنده و کارگردان نمایش "کمین ژاله" ضمن خیرمقدم و تشکر از حضور مهمانان، مدعوین و تماشاچیان اظهار داشت: تشکر ویژه دارم از مدیریت تالار سنگلج که به گروه‌های مستقل شهرستانی نگاه ویژه‌ای دارند. نمایش "کمین ژاله" در سی‌ونهمین دوره از جشنواره تئاتر فجر به عنوان نمایش برگزیده انتخاب شد و از همان سال ۱۳۹۹ تا کنون در صدد اجرای این اثر در سطح حرفه‌ای تئاتر کشور هستم که این مهم سرانجام امروز میسر شد.

این کارگردان تئاتر درخصوص تم و درون‌مایه نمایش کمین ژاله توضیح داد: گرچه این اثر، نمایشی است که به ظاهر تماشاچی را به خنده وامی‌دارد اما در بزنگاه‌های مختلف و متعددی مخاطب را با موقعیت‌های ویژه‌ای مواجه می کند تا او را به تأمل و اندیشه وا دارد. موضوع و اتفاقات این نمایش کاملا انتزاعی است و داستان سربازی را به نمایش می‌گذارد که سال‌هاست در حال نگهبانی و مراقبت از کمینی به نام ژاله است.

در ادامه قطب الدین صادقی مدرس و هنرمند پیشکسوت تئاتر کشور از اینکه چراغ تئاتر و تالار سنگلج به خاطر اجرای یک نمایش ایرانی که پرچم‌دار فرهنگ ایرانیست، روشن است؛ ابراز خرسندی کرد.

این نویسنده و کارگردان باسابقه تئاتر  با بیان اینکه  نسل سوم تئاتر کشور، نسلی کوشا و پویا است، تاکید کرد: همین کوشایی و پویایی این نسل تئاتری سبب می‌شود که تئاتر کشور همچنان پویا و کوشا به کار خود ادامه دهد.

قطب الدین صادقی با تاکید بر ضرورت فرهنگ و هنر در جامعه کنونی تصریح کرد: فرهنگ در هر شرایط و وضعیتی حتی در بحران‌های‌ اجتماعی ضرورت دارد چرا که همین فرهنگ و هنر خاصه تئاتر است که تکیه گاه روحی جامعه محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: تئاتر هنری والا و ارزشمند است به این دلیل که تنها از عیوب جامعه حرف نمی زند بلکه در خیلی اوقات و موقعیت‌ها از ارزش ها نیز سخن‌ها می‌گوید و همین مهم است که سبب ارتقاء ارزش‌های انسانی در جامعه خواهد شد.

قطب‌الدین صادقی در پایان گفت: دوست داشتن و کار کردن دو شاخصه مهم فرد سالم در اجتماع است. من تاکید دارم در هر شرایطی باید همچنان دوست بداریم و کار کنیم. اینکه امروز شاهد اجرای این نمایش توسط این گروه برگزیده هستم بسیار خوشحالم چرا که فعالیت و محبت نشانگر تشخص یک جامعه است.

پریسا مقتدی مدیر تماشاخانه سنگلج نیز با ابراز خشنودی از اینکه حضار در واپسین روزهای تابستان این تماشاخانه را برای تماشای تئاتر انتخاب کردند، گفت: مدتی است در سبد نمایش‌های این مجموعه هنری، فرصت ویژه‌ای به گروه‌های برگزیده شهرستانی اختصاص داده‌ایم. امروز نیز شاهد آغاز سری اجراهای نمایش "کمین ژاله" هستیم که از هنرمندان خوب شهر قزوین تشکیل شده است. امید دارم با حضور این گروه‌های شریف تئاتری گام بلندی در راستای عدالت فرهنگی برداشته باشیم و در پایان نیز شاهد حضور تماشاگران بسیاری به واسطه این دست از اجراها باشیم.

در خاتمه در آیین شب‌چراغ نمایش "کمین ژاله" چراغ پروژه نمایشی توسط قطب‌الدین صادقی روشن شد.

نمایش کمین ژاله روایت تعدادی سرباز است که در کمینی گرفتار می‌شوند. سرگروهبانی که سال‌ها در آن‌جا مراقب ژاله است در مواجهه با سربازان موقعیت‌ها و اتفاقات ویژه‌ای خلق می‌کند.

در این نمایش؛ مرتضی ‌نجفی، حامد ‌مکملی، امیر امیدی راد، حسن ‌یاوری، امیر محمد ‌خوشنواز و پیام نوروزی، نقش‌آفرینی می‌کنند. همچنین دیگر عوامل این نمایش عبارتند از؛ موسیقی : فرامرز ‌نصیری، دستیار کارگردان: اهورا مرادی، مهیار هواسی، منشی صحنه: آیدا بابا طراح صحنه و لباس: مرتضی ‌نجفی، طراح نور: امیر امیدی راد، حسین ‌کاظم ‌رودباری، طراح پوستر و بروشور: آرش باباخداوردی، دستیار طراح لباس: مهدیس ‌قاضیلو، طراحی گریم: سهیلا ‌جوادی، عکاس و تصویربردار: فرهاد صفری ساخت تیزر: عباس چگینی مدیر اجرایی: محمد طاهرخانی استراتژی و راهبرد تبلیغات: محمد ‌لهاک، روابط عمومی: متین نوروزی مشاور کارگردان: محمد ‌صمدی، سرمایه‌گذار: احسان حاجی‌شفیعها، مدیران رسانه‌ای: پیمان طالبیان و محمد دانشور حامی رسانه‌ای: پایگاه تحلیلی خبری سینماآفیس، کاری از: گروه نمایش نگاه نو.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402062817284
  • خبرنگار : 71091

برچسب‌ها