بررسی ظرفیت‌های قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران برای توسعه فعالیت‌ تشکل‌های ایثارگری

ظرفیت‌های قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران برای توسعه فعالیت‌ تشکل‌های ایثارگری در کشور،بررسی شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه دکتر رحیم نریمانی مدیرکل دفتر تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی گفت: برای نهادینه سازی فرهنگ مشارکت عمومی در بهره‌برداری از ظرفیت سمن‌ها در کشور بویژه سازمان‌های مردم نهاد شاهد و ایثارگر یک عزم و اراده ملی لازم است.
نریمانی تأکید کرد: بر اساس تبصره (۲) ماده ۶۳ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، کلیه دستگاه‌ها موظف به حمایت‌های مادی و معنوی از تشکل‌های فرهنگی، هنری و پژوهشی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

وی افزایش بهره وری، ارتقاء سطح اثر بخشی، تقویت روحیه جمعی و انسجام بخشی ملی همراه با کاهش تصدی گری سیستمی دولتی را از جمله مزایای استفاده از تشکل‌های شاهد و ایثارگر بر شمرد و افزود: شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای مشاوران وزراء در امور ایثارگران دو رکن اثرگذار برای توسعه فعالیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر در دستگاه‌های دولتی هستند.

در ادامه، وجدانی‌نیا مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز به برنامه‌ریزی برای حمایت از تشکل‌های ایثارگری در دستگاه‌های اجرایی کشور اشاره کرد و گفت: اختصاص حداقل یک درصد از بودجه دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بودجه امسال بهترین ظرفیت برای حمایت از تشکل‌های شاهد و ایثارگراست.

وی پیش‌بینی قرارگاه فرهنگی برای توسعه فعالیت‌ای تشکل های شاهد و ایثارگر را ضروری دانست وگفت: آمادگی‌های لازم برای توسعه همه جانبه فعالیت‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر در سازمان‌ها و وزارتخانه ها وجود دارد.

همچنین خسروی معاون اداره کل دفتر شورای مشاوران وزراء در امور ایثارگران در این جلسه خاطرنشان کرد: این شورا برای تقویت ضمانت اجرایی قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران بویژه تبصره (۲) ماده ۶۳ آمادگی لازم را دارد و ارتباط دو سویه مشاوران وزراء در امور ایثارگران و تشکل‌های شاهد و ایثارگر می‌تواند ارتباطات برون سازی بنیاد شهید و امور ایثارگران را تقویت کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 1402062817162
  • خبرنگار :