فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه ورود به مدرسه برای کلاساولیها به منزله ورود به یک دنیای جدید اجتماعی است و او باید با معلم و همکلاسیهای خود ارتباط برقرار کند، اظهار کرد: هیجان و کنجکاوی درباره محیط جدید، چگونگی مواجهه با دیگران و حتی نشستن در کنار افرادی که تاکنون آنها را نمیشناخته، موضوعاتی است که ممکن است ذهن کلاساولیها را درگیر کند.
وی با بیان اینکه خانوادهها باید از قبل کلاساولیها را برای حضور در مدرسه آماده کنند، گفت: خانوادهها باید با شور و شوق در مورد مدرسه رفتن با نوآموزان کلاس اولی صحبت کرده و از این طریق مدرسه را به عنوان یک فضای خوب به آنها معرفی کنند.
رئیس اداره مشاوره تربیتی و تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیان خاطرات مثبت خود یا هر یک از اعضای خانواده از روز اول مدرسه میتواند دیدگاه خوبی به کودک نسبت به مدرسه بدهد، گفت: والدین کلاس اولیها میتوانند با صحبت کردن، نمایش فیلم، خواندن داستان و... شوق رفتن به مدرسه را در نوآموزان کلاس اولی ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه خانواده ها باید به نوآموزان کلاس اولی شیوه برخورد با همسالان را آموزش داده و در مورد نحوه رعایت حق و حقوق خود و دیگران با آنها صحبت کنند، تاکید کرد: خانوادهها باید شیوه صحیح برقراری ارتباط با معلم را هم به نوآموز آموزش داده تا او بداند هنگامی که میخواهد با معلمش صحبت کند، باید اجازه بگیرد.
منصوری اضافه کرد: چگونگی حضور در کلاس درس، نظم اجتماعی و درسی، انجام تکالیف و... از مواردی است که باید به کودک گفته شود.
منصوری سپس با بیان اینکه خانوادهها باید آن دسته از نوآموزان کلاساولی که وابستگی بیشتری به خانواده دارند را قبل از شروع سال تحصیلی جدید به مدرسه برده تا او از دور مدرسه را ببیند و با مدرسه آشنایی پیدا کند، ادامه داد: بهتر است در صورت موافقت اولیای مدرسه، نوآموزان کلاساولی قبل از آغاز سال تحصیلی جدید همراه والدین خود سری به داخل مدرسه و کلاس درس بزنند تا نوآموز آنها با فضای مدرسه و کلاس درس آشنایی داشته باشد و در روز اول مدرسه مضطرب نشود.
وی در ادامه از معلم های کلاس اولی ها هم خواست در روزهای اول مدرسه به نوآموزان کلاس اولی سخت نگیرند و اجازه بدهند کلاساولی ها با فضای مدرسه آشنا شوند.
انتهای پیام