به گزارش ایسنا، محمدمهدی ذوالفقار زاده در شصت و یکمین اجلاس معاونان فرهنگی دانشگاهها اظهار داشت: الگوی کلی امتیازدهی به فعالیتهای فرهنگی اعضای هیئت علمی به دانشگاهها ابلاغ شده است اما تدوین شیوهنامه اصلی ارزیابی به خود دانشگاهها واگذار شده است تا در هیات امنا تصویب و اجرا کنند.
وی تاکید کرد: هدف از برگزاری جشنواره جریان صرفاً معرفی و تجلیل افراد برتر نیست بلکه توجه دادن جامعه دانشگاهی به اهمیت فرهنگ در دانشگاهها، انتقال تجربیات موفق فرهنگی و ترویج فعالیتهای ارزشمند فرهنگی است.
ذوالفقارزاده در ادامه گفت: بر اساس جمعبندی کارگروه ارزیابی عملکرد فرهنگی دانشگاهها متشکل از معاونان فرهنگی، محورهای هشتگانه ارزیابی فعالیتهای فرهنگی به همراه 143 شاخص و معیار تدوین شده است و ملاک رتبهبندی فرهنگی دانشگاهها خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،وی برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی را از جمله برنامههای ایجابی و مهم فرهنگی در دانشگاهها گفت: با نظرسنجی از دانشجویان فعال فرهنگی که قبلا برگزارکننده کرسی آزاداندیشی بود، شیوه نامه برگزاری این کرسیها در قالب گفتگوی آزاد، مناظره، میزگرد و کرسی نقد، بازنگری شد.
مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فرهنگی با اشاره به نامه وزارت علوم به سایر وزرای دولت و روسای دستگاههای اجرایی در خصوص حضور مدیران اجرایی در دانشگاهها گفت: فهرست نمایندگان وزارتخانهها برای هماهنگی تدوین و در اختیار دانشگاهها قرار دارد تا از مدیران اجرایی برای حضور در جمع دانشجویان و اعضای هیات علمی دعوت کنند.
وی از برگزاری طرح منش استادی در مشهد مقدس خبر داد و گفت: 250 عضو هیئت علمی تازه استخدام در این طرح که از 10 الی 20 مهر ماه برگزار میشود حضور خواهند داشت.
ذوالفقارزاده اظهار داشت: برای انتقال تجربیات اساتید پیشکسوت به اعضای هیات علمی جوان طرح گفتگو با فرزانگان تدوین شد و امسال اجرا می شود.
انتهای پیام