حسین جعفری امروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۹ ماموریت موفق اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی کردستان برای نجات جان بیماران و مصدومین به ثبت رسید که ۱۵ مورد مربوط به مصدومین ترافیکی، هشت مورد مصدومین غیرترافیکی، سه مورد بیمار سکته مغزی، ۲ مورد بیمار قلبی تنفسی، هفت مورد برای انتقال مادران باردار و چهار مورد برای انتقال سایر موارد به مراکز درمانی تخصصی تر بوده است.
وی افزود: هر پرواز بالگرد اورژانس با توجه به نوع ماموریت، حداقل یک میلیارد ریال هزینه دارد که به صورت کاملا رایگان برای نجات جان مصدومین یا بیماران انجام می گیرد.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان به وجود ۹ پد بالگرد استاندارد در دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: سه پد در سنندج و شهرستان های سقز، بانه، مریوان، قروه، اورامان و بیجار نیز هر کدام یک پد دارند.
جعفری با بیان اینکه پد سقز هنوز آماده نیست و در محل اجرا و آماده سازی قرار دارد، گفت: در حال حاضر در سقز از پد پادگان ارتش، در شهرهای کامیاران، دیواندره و سروآباد از استادیوم فوتبال و در شهرهای دهگلان و حسین آباد از محوطه حیاط بیمارستان و درمانگاه برای نشست و برخواست بالگرد اورژانس استفاده می شود.
وی افزود: پرواز بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه برای نجات جان بیماران و مصدومین در شرایط خاص مانند جابجایی مادران باردار پرخطر، بیماران با شرایط حاد خاص، حوادث در مناطق کوهستانی و سخت گذر و تصادفات انجام می شود.
انتهای پیام