پرویز خالقی صبح امروز (۲۷ شهریورماه) در جمع خبرنگاران با اشاره به خدمات دو ساله دولت سیزدهم در زمینههای مختلف عمرانی و زیرساختی در شهرستان زنجان، اظهار کرد: روستاهای قندرقالو، ابراهیمآباد (بناب)، کلکش، لار، دهشیر علیا، دهشیر سفلی، سنقر، قیطور، اوچبلاغ و همایون طی دو سال اخیر مجهز به زیرساختهای ارتباطاتی شده و به شبکه ملی اطلاعات دسترسی یافتهاند.
وی اضافه کرد: با تحقق طرحهای دسترسی ۱۰ روستای شهرستان زنجان به شبکه ملی اطلاعات، بیش از ۲۶۰۰ نفر از جمعیت روستایی شهرستان از این نعمت بهرهمند شدهاند.
این مسئول گفت: طی دو سال اخیر بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال در راستای اینترنتدار کردن ۱۰ روستای شهرستان زنجان هزینه شده است.
فرماندار زنجان خاطرنشان کرد: عملیات دسترسی ۲۵ روستای شهرستان زنجان به زیرساخت اینترنت نیز در دست اقدام بوده که هزینهکردی بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال را به خود اختصاص خواهند داد.
انتهای پیام